PRODUCT FILTER

Rechtstreex Rijswijk is deze week gesloten, Woensdag 10 februari zijn we weer geopend. Bestel je boodschappen voor maandag 8 februari 10:30 uur

Rechtstreex Rijswijk
Wijkchef Sharon
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Incasso na afhalen

Rechtstreex Rijswijk

Julianastraat 52, 2282RP, Rijswijk

Helaas gaat wijkpunt Rijswijk tijdelijk dicht na 25 november. Hopelijk wilt u bij onze wijkpunten in de buurt uw wekelijkse boodschappen blijven doen. We houden u op de hoogte van de heropening. Excuses voor het ongemak.

Welkom bij Rechtstreex Rijswijk, we zijn open! Door sluiting van de oorspronkelijk locatie, is de opening iets uitgesteld, maar we hebben een prachtige uitvalsbasis gevonden. Bestel de mooiste boerenproducten uit onze regio & haal ze de komende tijd af aan de Julianastraat 52 in Rijswijk. Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen en op de hoogte gehouden van de openingsdatum van Rechtstreex Rijswijk? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via 'Meld je aan bij Rechtstreex'. 

Rechtstreex Rijswijk wordt gerund door wijkchef Sharon. Zij zal elke woensdag voor je klaar staan met je boodschappen, tussen 16:00 en 19:00. 

Sharon: "Regelmatig hoor ik mezelf zeggen; ‘Kennis is macht!’ en juist daarom ben ik wijkchef geworden bij Rechtstreex. Ik vind het belangrijk dat mensen weten hoe hun voedsel geproduceerd wordt. Zo kunnen we bewuster kiezen wat we consumeren en daarmee een positief verschil maken. Dat Rechtstreex enkel lokaal en dus seizoensgebonden producten aanbiedt vind ik naast goed ook nog eens heel erg makkelijk. Ik hoop in mijn wijkpunt vele mensen te ontmoeten die ook begaan zijn met onze natuur, graag lekker eten, kennis met elkaar willen delen en houden van een gezellig praatje. Tot binnenkort!"

Over Rechtstreex
Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zowel mat als zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.+31616066315

BTW: NL855280761B01
KVK: 63538296


Bestellen voor
maandag 10:30 uur
Afhaaltijden
woensdag 16:00 - 16:30
woensdag 16:30 - 17:00
woensdag 17:00 - 17:30
woensdag 17:30 - 18:00
woensdag 18:00 - 18:30
Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief