• NIEUW
 • Rechtstreex Rijswijk
  Wijkchef Sylvanus
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Rijswijk dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Rijswijk

  Herenstraat 103, 2282BP, Rijswijk

  Welkom bij Rechtstreex Rijswijk. We zijn weer open! Bestel de mooiste boerenproducten uit de regio en haal ze af bij wijnhandel De Smaak van het Zuiden in Rijswijk. Wil je op de hoogte blijven van het lokale seizoensassortiment? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via 'Gratis aanmelden nieuwsbrief'.

  Over Rechtstreex
  Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een eerlijke, duurzame voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een afhaalpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zowel met als zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wilt bestellen.
  +31616066315

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.