Sinds 2013 verbinden we lokale boeren en makers met mensen die bewuster willen eten. In de praktijk betekent dat een eerlijke prijs voor iedereen, geen voedselverspilling en transparantie over waar je eten vandaan komt. Dat geldt zowel voor de herkomst en productie, als voor de totstandkoming van de prijs. We willen dat vers en gezond voedsel uit de regio voor iedereen toegankelijk wordt. Doe je mee? Je kunt je bij ons netwerk aansluiten als klant, ondernemer of collega. Neem eens een kijkje op onze vacaturepagina of zoek een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Hoe het werkt

Rechtstreex selecteert jouw lokale favorieten van boeren en makers uit jouw eigen regio. Je bestelt online en haalt je boodschappen op bij een van onze afhaalpunten. Jouw wijkchef maakt jouw bestelling voor je klaar en kan je alles vertellen over de boeren, producten en bereiding. Zo krijgt iedereen in de voedselketen weer een gezicht en bouwen we samen aan een alternatief met menselijke maat. 

Lokale ingrediënten voor de professionele keuken

Verwen je klanten met verse streekproducten en zet lokaal inkopen als USP op de menukaart! Met ons ruime assortiment kun je kiezen uit vele seizoensgebonden producten, direct van de boer. Gezond en lekker voedsel waarvan je weet waar het vandaan komt en hoe het is geproduceerd. Ga voor andere voordelen, praktische informatie en contactgegevens naar zakelijke horecaleverancier. 

Help mee en maak het verschil

Wil je ook wijkchef worden in jouw buurt en meebouwen aan een eerlijke, lokale voedselketen? Dan horen we graag van je! Is wijkchef worden niets voor jou, maar help je graag mee om onze korte keten tot een succes te maken? Vertel dan al je vrienden, familie en kennissen over Rechtstreex. Wie weet worden ze onze nieuwe collega of komen jullie elkaar tegen bij het afhalen van je boodschappen! Deel de website, plak een raamposter en kom vooral bestellen.