Rechtstreex in de Rotterdamse regio!

Rotterdam is waar Rechtstreex in 2013 is begonnen met het bouwen aan een regionale voedselcommunity. Samen met Rotterdammers en Rotterdamse horeca kopen we in bij boeren, telers én makers in Rotterdam & ommeland! Als consument kan je meedoen door bij één van onze meer dan 25 wijkpunten je bestelling van gezonde en verse producten uit de regio af te halen, zo in je eigen buurt.

In Rotterdam leveren we ook aan horecaklanten die graag werken met regionale producten!

Om iedereen in onze regio van de mooiste streekproducten te kunnen voorzien, zijn onze leveranciers natuurlijk cruciaal. Twee keer in de week bestellen we (vanuit ons kantoortje in De Kroon in Schiemond) bij ongeveer 70 leveranciers - boeren, tuinders en makers op maximaal 50 kilometer van de stad. Zij brengen hun prachtige producten naar ons verzamelpunt aan de Keilestraat, of onze chauffeur Mark haalt het op dinsdag of donderdag bij hen op. Op woensdag en vrijdag maken we met ons team de bestellingen voor onze wijkchefs en horecaklanten klaar, waarna Mark en collega-chauffeur Matthieu ze bezorgen bij de wijkchefs en horecaklanten.

Uitbreiding naar de Krimpenerwaard & Dordrecht!

Sinds 2017 doen de Krimpenerwaard en Dordrecht ook mee met Rechtstreex. In de Krimpenerwaard startten we samen met Proef de Krimpenerwaard een aantal afhaalpunten en verwelkomden we nieuwe leveranciers. In Dordrecht deden we dit in samenwerking met Drechtstadsboer.

Momenteel zijn in onze regio de volgende wijkchefs actief, klik op de naam van het wijkpunt om naar de bijbehorende bestelpagina te gaan.

Woensdag/donderdag afhalen/bezorgen:

Dordrecht

  • Stadspolders - woensdag afhalen
  • Spuiboulevard - woensdag afhalen

Krimpenerwaard

Vrijdag/Zaterdag afhalen/bezorgen:

Krimpenerwaard

De genoemde dagen en tijden zijn onder voorbehoud. Op de pagina's van onze wijkchefs vind je de actuele gegevens.

Wij zijn nog op zoek naar mensen die een wijkpunt willen starten in het Centrum, Vreewijk, de Krimpenerwaard, Berkel-Rodenrijs, Prinsenland, Noordereiland, Dordrecht of een andere plek in onze regio waar een groep mensen met ons mee wil bouwen aan een lokaler, eerlijker en socialer voedselsysteem. We horen graag van je!