PRODUCT FILTER

Rechtstreex Rotterdam-West
Wijkchef Marco
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Incasso na afhalen
Bezorgen
Bezorgkosten: € 4,50
Gratis vanaf € 45,00

Rechtstreex Rotterdam-West

Aleidisstraat 10, 3021SK, Rotterdam

Je lokale boodschappen doen in Rotterdam-West?

Hallo! Ik ben Marco, de wijkchef van Rechtstreex Rotterdam-West.

De voormalige wijkpunten Rechtstreex Middelland en Rechtstreex Spangen/Tussendijken zijn samengevoegd en gaan verder onder deze nieuwe naam op de nieuwe locatie aan de Aleidisstraat 10. 

 

Nieuw is ook dat je voortaan bij Rechtstreex Rotterdam-West zowel op woensdag als op vrijdag of zaterdag je boodschappen kunt doen.

Ook thuisbezorging blijft een optie voor zowel donderdagavond als zaterdagmiddag
 

Bestel vóór maandagochtend 10:30 uur als je de boodschappen op woensdag of donderdag in huis wil hebben.

Bestel vóór woensdagochtend 10:30 uur als je ze op vrijdag of zaterdag in huis wil hebben. 

Let op: op vrijdagmiddag vindt er altijd een assortiment-update plaats in de webshop! Heb je vóór dat moment al besteld voor de komende week dan word je alsnog per mail geïnformeerd over eventuele wijzigingen betreffende jouw specifieke bestelling. 

Op woensdag/vrijdagochtend worden de producten vers aangeleverd op het afhaalpunt, waarna we je bestelling voor je inpakken en je deze op het door jou gekozen tijdstip kunt ophalen of laten thuisbezorgen. 

 

Betalen doe je bij mij via automatische incasso achteraf. Bij je eerste bestelling krijg je hiervoor een machtigingsverzoek en wordt er aan je gevraagd €0,01 over te maken naar mijn bankrekening.

 

Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via de knop 'Blijf op de hoogte'. 

Over Rechtstreex
Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio (binnen een straal van zo'n 50 km rondom Rotterdam). Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Bij Rechtstreex kies je zelf wanneer en wat je wil bestellen. Keuzestress? Dan hebben we voor extra gemak ook nog receptpakketten of abonnementen waaruit je kunt kiezen. De frequentie van een abonnement kun je helemaal zelf beheren in je account. 

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten, maar je bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56 cent naar de boer (per product staat in de webshop aangegeven hoe de prijs is samengesteld). Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Onder aan deze pagina vind je een link naar meer info over onze missie. 
 

Tot ziens in de Aleidisstraat!

 +31645640169

BTW: NL001736806B78
KVK: 70910936


Bestellen voor
maandag 10:30 uur
Afhaaltijden
woensdag 16:00 - 18:00
woensdag 18:00 - 20:00
Bezorgtijden
Login voor de bezorgtijden van jouw postcode
Bestellen voor
woensdag 10:30 uur
Afhaaltijden
vrijdag 16:00 - 18:00
vrijdag 18:00 - 20:00
zaterdag 10:00 - 11:00
Bezorgtijden
Login voor de bezorgtijden van jouw postcode
Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief