Rechtstreex Rozenlaan (Kleiwegkwartier-West)
Nicole

Rozenlaan 57a, Rotterdam
31614156405

Wijkchef

Rechtstreex Rozenlaan (Kleiwegkwartier-West)

Welkom bij Rechtstreex Rozenlaan! Bestel hier de mooiste boerenproducten uit onze regio & haal ze af op Rozenlaan 57a óf laat ze thuisbezorgen!… Lees verder
Bestellen voor: maandag 10:30 uur
  • Afhaaltijden
  • woensdag 16:00 - 17:30
  • woensdag 17:30 - 19:00

Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?

Betalen doe je bij ons altijd achteraf.

Geen minimum bestelbedrag

Incasso na afhalen


Terug naar boven

Rechtstreex Rozenlaan (Kleiwegkwartier-West)
Nicole

Rechtstreex Rozenlaan (Kleiwegkwartier-West)

Welkom bij Rechtstreex Rozenlaan! Bestel hier de mooiste boerenproducten uit onze regio & haal ze af op Rozenlaan 57a óf laat ze thuisbezorgen!

Rechtstreex Rozenlaan wordt gerund door wijkchef Nicole Leeuwenhoek, zij komt ook uit het Kleiwegkwartier. Zij is op woensdag geopend op Rozenlaan 57. We zijn heel blij dat Nicole met haar ervaring als gastvrouw en passie voor eerlijk eten wekelijks de lokale boodschappen uitgeeft. Nicole kan je alles vertellen over de boeren, producten en wat je daarmee kan koken.

Over Rechtstreex
Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie. 

Contact

Rozenlaan 57a
3051LL Rotterdam


31614156405

BTW: NL855280761B01
KVK: 63538296