• NIEUW
 • Rechtstreex Scheepvaartkwartier
  Wijkchef Sietske en Kees
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Scheepvaartkwartier dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Scheepvaartkwartier

  Westerkade 29 B, 3016CM, Rotterdam

  Welkom bij Rechtstreex Scheepvaartkwartier, de wijk waar Rechtstreex ooit in 2013 begon. Bestel hier je boerenboodschappen en haal ze af bij Wijnhandel Jan van Breda!

  Wij zien er naar uit jullie te ontvangen voor de (h)eerlijke producten van Rechtstreex. Op de foto zie je mij, Kees en mijn zus Sietske van Breda en samen met onze vader zijn wij eigenaar van de lokale wijnhandel Jan van Breda die bestaat sinds 1902. 

  Je kan tot maandag 13.30 een bestelling plaatsen via de webshop of de handige bestellink in de nieuwsbrief. Ophalen is mogelijk op woensdagavond tussen 16.30-18.00 in onze wijnhandel aan de Westerkade 29. 

  Bekijk hierboven alle mooie producten uit de Rotterdamse regio die je bij ons kan bestellen. Uiteraard kunnen wij je ook van passende wijnsuggesties voorzien die u ter plekke kunt toevoegen aan uw boodschappen. En speciaal voor Rechtstreex-klanten staat er altijd iets lekkers om te proeven klaar!

  Op zoek naar een mooie wijn?
  Kijk voor het assortiment en de levering van wijnen op onze website www.janvanbreda.nl. Wij zijn geopend van 10.00 - 18.00 doordeweeks en op zaterdag tot 17.00 uur.

  Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via 'Blijf op de hoogte'. 

  Over Rechtstreex
  Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

  Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie. 


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  woensdag 16:30-18:00   


  +31104365269

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.