Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs

PRODUCT FILTER

Rechtstreex Schiebroek (Natuurtalent)
Wijkchef Wendy
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
PIN bij afhalen

Rechtstreex Schiebroek (Natuurtalent)

Veldkersweg 50, 3053JR, Rotterdam

Er zijn heel veel meer bestellingen dan normaal. Om het werkbaar te houden, zijn de afhaaltijden aangepast naar de kleinst mogelijke blokken van een half uur. We kunnen zo'n 6-7 mensen per half uur veilig helpen. Mocht een tijdvak vol zijn, dan kun je kiezen uit de overblijvende tijden.

Update 18-3-2020: i.v.m. de Corona-maatregelen zijn we tijdens het afhaalmoment ALLEEN geopend voor mensen die besteld hebben. GEEN losse verkoop dus.

Week 12, 15 maart 2020: In verband met de maatregelen m.b.t. het Coronavirus is Natuurtalent gesloten. Het afhalen van de Rechtstreex-boodschappen kan echter wel doorgaan. Neem aub de veiligheidsmaatregelen ter harte, kijk op https://www.rechtstreex.nl/corona. Bedankt.

 

Haal vrijdagmiddag of zaterdagochtend bij Natuurtalent je boerenboodschappen en vul deze aan met de producten van onze stadslandbouw, kruidenproducten, thee en honing van de tuin. Komt een ander tijdstip beter uit? Neem contact op met de wijkchef! Natuurtalent is open van woensdag tot en met zondag tussen 10:00 en 17:00 uur. Met het afhaalpunt van Rechtstreex wordt Natuurtalent je vaste ontmoetingspunt in de wijk ;-).

In het Schiebroekse Park, in de bocht waar Berberisweg overgaat in Veldkersweg en bedrijventerrein, ligt de mooie locatie van Natuurtalent. Voor veel mensen beter bekend als 'de voormalige schooltuin'.

Eenmaal door het ijzeren hek, waan je je ver buiten de drukke stad. Het is een groene oase met wuivende gewassen van de stadslandbouw en de bloemenpluktuin, een geurende kruidentuin, scharrelende poezen, kippen, varkens en paarden, een natuurspeeltuin, een houtbewerker, hardwerkende decorbouwers en een heel gezellig theehuis met uitgebreid terras waar het goed vertoeven is.

Bij Natuurtalent creëren we leerwerkplekken waar mensen zonder werk of diploma hun talent kunnen ontwikkelen. Ook zijn er plekken voor praktijkonderwijs en stages en krijgen mensen waarbij niet alles vanzelf gaat een waardevolle dagbesteding. Diverse vrijwilligers van binnen en buiten de wijk zijn er met veel plezier bezig.

Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. 

Over Rechtstreex
Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie. 
Bestellen voor
woensdag 10:30 uur
Afhaaltijden
vrijdag 13:30 - 14:00
vrijdag 14:00 - 14:30
vrijdag 14:30 - 15:00
vrijdag 15:00 - 15:30
vrijdag 15:30 - 16:00
vrijdag 16:00 - 16:30
vrijdag 16:30 - 17:00
zaterdag 10:00 - 10:30
zaterdag 10:30 - 11:00
zaterdag 11:00 - 11:30
zaterdag 11:30 - 12:00
zaterdag 12:00 - 12:30