Rechtstreex Schiebroek (Natuurtalent)
Wendy

Wijkchef

Rechtstreex Schiebroek (Natuurtalent)

Veldkersweg 50, Rotterdam

Besteltijden Afhaaltijden

Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?

Betalen doe je bij ons altijd achteraf.

  • Product is beperkt leverbaar.
  • Product is uitverkocht.


Terug naar boven

Rechtstreex Schiebroek (Natuurtalent)
Wendy

Rechtstreex Schiebroek (Natuurtalent)

In het Schiebroekse Park, in de bocht waar Berberisweg overgaat in Veldkersweg en bedrijventerrein, ligt de mooie locatie van Natuurtalent. Voor veel mensen beter bekend als 'de voormalige schooltuin'.

Eenmaal door het ijzeren hek, waan je je ver buiten de drukke stad. Het is een groene oase met wuivende gewassen van de stadslandbouw, een geurende kruidentuin, scharrelende poezen en kippen, een natuurspeeltuin, een beeldentuin, een houtbewerker, hardwerkende decorbouwers en een heel gezellig theehuis met uitgebreid terras waar het goed vertoeven is.

Bij Natuurtalent creëren we leerwerkplekken waar mensen zonder werk of diploma hun talent kunnen ontwikkelen. Ook zijn er plekken voor praktijkonderwijs en stages en krijgen mensen waarbij niet alles vanzelf gaat een waardevolle dagbesteding. Diverse vrijwilligers van binnen en buiten de wijk zijn er met veel plezier bezig.

Haal bij Natuurtalent de seizoensgroenten en -kruiden van onze stadslandbouw en thee en honing van de tuin. En bestel je overige boodschappen online bij de lokale producenten van Rechtstreex. Met de komst van het afhaalpunt van Rechtstreex wordt Natuurtalent je vaste ontmoetingspunt in de wijk.

Contact

Veldkersweg 50
3053JR Rotterdam