Rechtstreex Schiebroek (Natuurtalent)
Wendy

Wijkchef

Rechtstreex Schiebroek (Natuurtalent)

Veldkersweg 50, Rotterdam

Bestellen voor woensdag 9:30 uur
  • Afhaaltijden
  • vrijdag 13:30 - 17:00
  • zaterdag 10:00 - 12:30

Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?

Geen minimum bestelbedrag

Betalen doe je bij ons altijd achteraf.

PIN bij afhalen

  • Product is beperkt leverbaar.
  • Product is uitverkocht.


Terug naar boven

Rechtstreex Schiebroek (Natuurtalent)
Wendy

Rechtstreex Schiebroek (Natuurtalent)

Natuurtalent is gesloten tot en met 10 januari ivm een verbouwing in het theehuis. Het Rechtstreex-afhaalpunt is open op 22 en 23 december, maar de bar is dan gesloten.

Haal vrijdagmiddag of zaterdagochtend bij Natuurtalent je boerenboodschappen en vul deze aan met de producten van onze stadslandbouw, kruidenproducten, thee en honing van de tuin. Komt een ander tijdstip beter uit? Neem contact op met de wijkchef! Natuurtalent is open van woensdag tot en met zondag tussen 10:00 en 17:00 uur. Met het afhaalpunt van Rechtstreex wordt Natuurtalent je vaste ontmoetingspunt in de wijk ;-).

In het Schiebroekse Park, in de bocht waar Berberisweg overgaat in Veldkersweg en bedrijventerrein, ligt de mooie locatie van Natuurtalent. Voor veel mensen beter bekend als 'de voormalige schooltuin'.

Eenmaal door het ijzeren hek, waan je je ver buiten de drukke stad. Het is een groene oase met wuivende gewassen van de stadslandbouw en de bloemenpluktuin, een geurende kruidentuin, scharrelende poezen, kippen, varkens en een pony, een natuurspeeltuin, een houtbewerker, hardwerkende decorbouwers en een heel gezellig theehuis met uitgebreid terras waar het goed vertoeven is.

Bij Natuurtalent creëren we leerwerkplekken waar mensen zonder werk of diploma hun talent kunnen ontwikkelen. Ook zijn er plekken voor praktijkonderwijs en stages en krijgen mensen waarbij niet alles vanzelf gaat een waardevolle dagbesteding. Diverse vrijwilligers van binnen en buiten de wijk zijn er met veel plezier bezig.

Contact

Veldkersweg 50
3053JR Rotterdam