• NIEUW
 • Rechtstreex 's-Gravenland
  Wijkchef Machtelt
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex 's-Gravenland dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex 's-Gravenland

  Jan de Geusrede 39E, 2901CN, Capelle aan den IJssel

  Welkom bij Rechtstreex 's-Gravenland! Bestel hier de mooiste boerenproducten uit onze regio en haal ze af in Capelle aan den IJssel. Bezorgen is ook mogelijk. 

  Rechtstreex 's Gravenland wordt gerund door wijkchef Machtelt, wekelijks op vrijdag geopend in wijkcentrum De Harp, Jan de Geusrede 39E. De ingang van het wijkcentrum bevindt zich aan de zijkant van OBS West. 

  Over wijkchef Machtelt
  Naast mijn werkzaamheden als fotograaf, ben ik wijkchef in 's Gravenland, een mooie combi. Ik hou van lekker eten en daarbij is natuurlijk de kwaliteit belangrijk. Die vind ik bij de producten van Rechtstreex. Als je het eenmaal geproefd hebt, wil je niet meer terug! Die enthousiaste reacties krijg ik ook van klanten. Daarnaast is het belangrijk om te weten waar je eten vandaan komt, dat het kort vervoerd wordt, zo min mogelijk verpakt en dat de boeren daar een goede prijs voor krijgen. Ik kan mij helemaal vinden in de missie van Rechtstreex: mensen met hun eten verbinden door te bouwen aan een alternatieve lokale voedselketen. Doe jij ook mee?

  Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via 'Gratis aanmelden nieuwsbrief'. 

  Over Rechtstreex
  Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een afhaalpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Je kiest zelf wat je wilt bestellen, maar elke week een groente- of fruitbox is ook een mogelijkheid. 

  Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten, maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. 


  Bestellen voor
  woensdag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  vrijdag 15:30-18:00   
  vrijdag 18:00-19:00   
  We bezorgen in de volgende postcodes:

  Capelle aan den IJssel
  2901, 2902, 2903, 2904, 2905, 2906, 2909

  Rotterdam
  3064, 3065  +31634836903

  BTW: NL001634959B51
  KVK: 60931957

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.