PRODUCT FILTER

Rechtstreex 's-Gravenland
Wijkchef Machtelt
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Bankoverschrijving na afhalen
PIN bij afhalen
Incasso na afhalen
Bezorgen
Bezorgkosten: € 4,50
Gratis vanaf € 50,00

Rechtstreex 's-Gravenland

Jan de Geusrede 39E, 2901CN, Capelle aan den IJssel

Welkom bij Rechtstreex 's-Gravenland! Bestel hier de mooiste boerenproducten uit onze regio & haal ze af op Jan de Geusrede 39E. Bezorgen is ook mogelijk, let op: woont u in een appartement, dan leveren wij tot aan de portiekdeur. 

Rechtstreex 's Gravenland wordt gerund door wijkchef Machtelt, wekelijks op woensdag en vrijdag geopend in wijkcentrum de Harp, Jan de Geusrede 39E in Capelle aan den IJssel. De ingang van het wijkcentrum bevindt zich aan de zijkant van OBS West. 

Over wijkchef Machtelt

"Naast mijn werkzaamheden als foodfotograaf, ben ik wijkchef in 's Gravenland, een mooie combi. Ik hou van lekker eten en daarbij is natuurlijk de kwaliteit belangrijk. Die vind ik bij de producten van Rechtstreex. Als je het eenmaal geproefd hebt, wil je niet meer terug! Die enthousiaste reacties krijg ik ook van klanten. Daarnaast is het belangrijk om te weten waar je eten vandaan komt, dat het kort vervoerd wordt, zo min mogelijk verpakt en dat de boeren daar een goede prijs voor krijgen. Ik kan mij helemaal vinden in de missie van Rechtstreex: mensen met hun eten verbinden door te bouwen aan een alternatieve lokale voedselketen. Doe jij ook mee? 

Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via 'Meld je aan bij Rechtstreex'. 

Over Rechtstreex
Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. +31634836903

BTW: NL001634959B51
KVK: 60931957


Bestellen voor
maandag 10:30 uur
Afhaaltijden
woensdag 16:00 - 17:00
woensdag 17:00 - 18:00
woensdag 18:00 - 19:00
Bezorgtijden
Login voor de bezorgtijden van jouw postcode
Bestellen voor
woensdag 10:30 uur
Afhaaltijden
vrijdag 16:00 - 17:00
vrijdag 17:00 - 18:00
vrijdag 18:00 - 19:00
Bezorgtijden
Login voor de bezorgtijden van jouw postcode
Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief