• NIEUW
 • Rechtstreex Spangen
  Wijkchef Anna
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  PIN bij afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Spangen dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Spangen

  Mathenesserdijk 187, 3027BJ, Rotterdam

  Welkom bij Rechtstreex Spangen.  We houden je graag op de hoogte. Klik op de knop 'Gratis aanmelden nieuwsbrief' om op de hoogte te blijven van het lokale seizoensassortiment. 

  Over wijkchef Anna
  Als orthomoleculair adviseur voeding en levensstijl weet ik hoe belangrijk verse en gezonde voeding voor ons lijf. Ik ben dus ook heel trots om een schakel te zijn in de duurzame voedselketen van Rechtstreex. In mijn nieuwsbrieven deel ik iedere week leuke tips en weetjes over producten die je bij Rechtstreex kan bestellen, en zo hoop ik je te inspireren om nog meer gezondere keuzes te maken. 

  En als je er dan toch bent om je lokale boodschappen op te halen kan je meteen met onze groepsles meedoen op woensdag avond om 19 uur. Maar ook voor orthomoleculair voedings en levensstijl advies ben je bij ons aan het juiste adres.

  Je kan je boodschappen iedere week voor maandag 13:30 uur bestellen en woensdag en donderdag ophalen bij onze sportschool BRUUT. Via de webshop bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een korte, eerlijke voedselketen.

  Over Rechtstreex 
  Samen met jou bouwen we een lokale, transparante voedselketen die eten uit de regio toegankelijk maakt. In de praktijk betekent dat een eerlijke prijs voor iedereen, geen voedselverspilling en toegang tot vers en gezond voedsel dat met aandacht is geproduceerd door boeren en makers binnen 50 km van ons verzamelpunt in Rotterdam. Lees meer over de missie en inkoopfilosofie van Rechtstreex. We selecteren verse en lekkere producten van boeren en makers uit de regio. Je bestelt gemakkelijk online en wij zetten je lokale favorieten klaar bij een afhaalpunt in je buurt. Ontdek de route van boer naar bord. Boodschappen doen bij Rechtstreex is volledig vrijblijvend: jij bepaalt zelf wanneer je bestelt en welke seizoensproducten je deze week wilt proberen. Wil je ook het verschil maken met je boodschappen? Klik op 'Bestel in de webshop'.

  Ken je nog meer mensen in deze buurt die ook wel onderdeel willen worden van de eerlijke, lokale voedselketen? Stuur dan deze pagina door via WhatsApp, e-mail of sociale media.


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  woensdag 16:00-20:00   
  donderdag 10:00-18:00   


  +31619914242

  BTW: Nl004244449B87
  KVK: 86407228

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.