• NIEUW
 • PRODUCT FILTER

  Rechtstreex Thuisbezorging 070
  Wijkchef Rechtstreex
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Thuisbezorging 070 dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Thuisbezorging 070

  Maanweg 58C, 2516AA, Den Haag

  Laat verse boodschappen van boeren en makers uit de regio lekker makkelijk thuisbezorgen vanuit ons Verzamelpunt 070. Je bestelt online, kiest een tijdvak en betaalt achteraf. Meer gemak, minder gesjouw. Een eerlijke prijs voor jou en de boer zonder onnodige tussenschakels, dat vinden we belangrijk. Zo geniet jij van écht vers en kunnen boeren hun werkzaamheden op een duurzame manier realiseren. Doe jij ook mee?

  Boodschappen zelf afhalen
  Haal je toch liever af? Bestel dan bij een van onze wijkchefs. Bijvoorbeeld bij Simon die Rechtstreex Binckhorst runt, het afhaalpunt op ons Verzamelpunt. Dit is het logistieke hart van Rechtstreex; hier komen alle leveringen van onze boeren binnen en vertrekken alle leveringen naar onze wijkpunten. We werken hier elke dag aan een soepele logistiek. Als je een Rechtstreex-locatie zoekt waar je makkelijk met de auto kan komen, bestel dan hier je boerenboodschappen!

  Over Rechtstreex
  Samen met jou bouwen we een sociale, alternatieve voedselketen die vers en gezond eten uit de regio toegankelijk maakt. Dat betekent genieten van verse producten van lokale boeren en makers, een eerlijke prijs voor iedereen én geen voedselverspilling


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Bezorgtijden
  Login voor de bezorgtijden van jouw postcode
  Bezorgkosten: € 4,50
  Gratis vanaf € 50,00


  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief