• NIEUW
 • Rechtstreex Vogelwijk
  Wijkchef Jacco
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen

  Rechtstreex Vogelwijk

  Pauwenlaan 118, 2566TN, Den Haag

  Welkom bij Rechtstreex Vogelwijk!

  Bestel hier de mooiste, verse producten van boeren, tuinders en makers uit onze regio. Je boodschappen haal je iedere vrijdag op bij Pauwenlaan 118. Rechtstreex Vogelwijk wordt gerund door Jacco en Kate Ondernemers van huis uit, met een grote passie voor eten, voeding en duurzaamheid. Zij staat iedere vrijdag klaar met jouw boodschappen tussen 16:00 en 18:00 uur*. De locatie ligt in het hart van de wijk en is per fiets, lopend of met de auto goed bereikbaar.k 

  Over Rechtstreex
  Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

  Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Den Haag), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie. 

   


  Bestellen voor
  woensdag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  vrijdag 16:00-17:00   
  vrijdag 17:00-18:00   
  We bezorgen in de volgende postcodes:

  Den Haag
  2565, 2566  +31614209780

  BTW: NL001723062B02
  KVK: 64906523

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.