• NIEUW
 • Rechtstreex Voordorp
  Wijkchef Christa
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Voordorp dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Voordorp

  Aartsbisschop Romerostraat 332/338, 3573AV, Utrecht

  Welkom bij Rechtstreex Voordorp! Ik ben Christa van Buurthuis Het Wevehuis. De vrijwilligers staan graag elke donderdag tussen 15:00 en 18:00 uur voor je klaar met verse groenten, fruit, zuivel, vlees en andere streekproducten in Buurthuis Het Wevehuis. 

  Donderdag 4 april en donderdag 11 april kun je van 15.00 tot 18.00 uur bij ons terecht voor een proeverijtje van Rechtstreex, maar je kunt nu al je duurzame boodschappen bestellen via de website, want vanaf donderdag 4 april is Het Wevehuis wekelijks geopend als afhaallocatie van Rechtstreex.


  Over Buurthuis Het Wevehuis
  Bij Buurthuis Het Wevehuis streven we ernaar om lokale gemeenschappen te verbinden en te versterken. We geloven in de kracht van samenwerking en willen een bruisende plek creëren waar iedereen welkom is. Samen met jou willen we bijdragen aan een duurzame en gezonde buurt. We zijn trots om de lokale voedselketen van Rechtstreex ook in Voordorp beschikbaar te maken!

  Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons lokale seizoensassortiment. En waarom niet samen met je buren, vrienden en kennissen komen genieten van de gezelligheid terwijl je je boodschappen ophaalt? Moedig hen ook aan om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief en laten we samen bouwen aan een eerlijke, lokale voedselketen. Deel deze pagina gerust via WhatsApp, e-mail of sociale media!

   Europees Landbouwfonds voor Plattelands-ontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  donderdag 15:00-16:00   
  donderdag 16:00-17:00   
  donderdag 17:00-18:00   


  +31648072894

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.