• NIEUW
 • Rechtstreex Vreewijk
  Wijkchef Mireille
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Vreewijk dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Vreewijk

  Groenezoom 245, 3075GD, Rotterdam

  Welkom bij Rechtstreex Vreewijk, te vinden in café-restaurant Het Witte Paard. In onze keuken werken we met zoveel mogelijk lokale producten, biologisch als het kan, maar in elk geval altijd uit het seizoen. In ons restaurant hebben we al een kleine winkel waar we zelfgemaakte soepen, sauzen en siropen verkopen en binnenkort ook een Rechtstreex assortiment. Dit Rechtstreex-afhaalpunt past goed bij ons omdat we graag een plek in de wijk willen zijn waar je voor alles terecht kunt met betrekking tot eten, cultuur en gezelligheid. Het Witte Paard is een stichting die werkgelegenheid en opleidingskansen voor wijkbewoners realiseert. Dit afhaalpunt is weer een werkplek erbij voor onze deelnemers die daarmee nog meer werkervaring en kansen krijgen.

  Wil je meedoen en ook genieten van de producten van boeren en makers uit de buurt? Schrijf je dan in via ‘Gratis aanmelden nieuwsbrief’ en blijf op de hoogte van de bijzondere producten en lekkere recepten. Ken je nog meer mensen in deze regio die ook wel onderdeel willen worden van de eerlijke, lokale voedselketen? Stuur dan deze pagina door via WhatsApp, e-mail of sociale media.


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  woensdag 16:00-18:00   
  donderdag 11:00-17:00   


  +31616066315

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.