PRODUCT FILTER

Rechtstreex Vruchtenbuurt
Wijkchef Kasper
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Bankoverschrijving na afhalen

Rechtstreex Vruchtenbuurt

Vlierboomstraat 521, 2564JG, Den Haag

Woon jij in de Vruchtenbuurt en lijkt het je leuk, goed en verstandig om je boodschappen bij boeren uit de regio te doen? Dat kan nu via ons! Vanuit lunchroom ‘Op de Hoek’ kan je elke woensdag je boodschappen ophalen, die je via de website selecteert. Dan geniet je van eerlijke lokale producten en draag je direct op een positieve manier bij aan het gezond maken van onze voedselketen. Bovendien zijn alle producten zo heerlijk vers, dat je er direct mee wilt gaan koken. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Rechtstreex Vruchtenbuurt. Dan ben je iedere week op de hoogte van de lekkerste lokale producten.

Ik ben Kasper van den Berg, Wijkchef van Rechtstreex wijkpunt “de Vruchtenbuurt”. Mijn huidige beroep is verpleegkundige in de wijk. Zo was ik ooit timmerman, bedrijfsleider, boekenwinkel medewerker, verlichtingsadviseur, home-organizer en een berucht psychiatrisch verpleegkundige. Ik ben ook vader, opa en echtgenoot. En nu maak ik een overstap naar de basis van ons bestaan: Voeding.

In de 63 jaren dat ik deelneem aan het leven zijn er veel visies op wat te eten en hoe het te bereiden ontwikkeld en gepasseerd. Wat nooit is veranderd is de visie op gezond eten. We kennen de schijven van 4 en 5. Meer en meer worden we bewust van de keuzes die we maken in de relatie voeding en gezondheid. Denk aan biologisch- niet biologisch, gezonde samenstelling, hoeveelheid etc. Maar dan is er dat ene, ondergeschoven, kind, namelijk: waar komt je eten vandaan?

Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren en makers uit jouw regio. Het assortiment is seizoensgebonden en elke week zijn er nieuwe producten. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wilt bestellen. 

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Haaglanden), maar je bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil.

Doe je ook mee?

Zin om boodschappen bij Rechtstreex te gaan doen? Bekijk dan het assortiment & meld je aan voor onze nieuwsbrief.  Heel graag maak ik persoonlijk kennis met je, als je langskomt in mijn pop-up groente- en fruit winkeltje in Wijkpunt Vruchtenbuurt. Samen maken we het verschil!

Fijne dag en hartelijk groet,
ook namens Barbera (van de lunchroom Op De Hoek),
Wijkchef Kasper+31615012577


Bestellen voor
woensdag 10:30 uur
Afhaaltijden
vrijdag 16:00 - 19:00
Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief