PRODUCT FILTER

Rechtstreex Vruchtenbuurt
Wijkchef Mike
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Incasso na afhalen

Rechtstreex Vruchtenbuurt

Vlierboomstraat 521, 2564JG, Den Haag

Woon jij in de Vruchtenbuurt, of in de omgeving van deze wijk en lijkt het je leuk, goed en verstandig om je boodschappen via boeren uit de regio te doen? Dat kan nu via ons. Vanuit lunchroom ‘Op De Hoek’ kan je elke vrijdag je boodschappen ophalen, die je op de website, www.rechtstreeks.nl/vruchtenbuurt, selecteert. Dan geniet je van eerlijke lokale producten en draag je direct op een positieve manier bij aan het gezond maken van onze voedselketen. Bovendien zijn alle producten zo aangenaam vers, dat je er direct mee wilt gaan koken. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Rechtstreex Vruchtenbuurt. Dan ben je iedere week op de hoogte van wat de makers en boeren uit de buurt leveren.

Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van landbouwers en producenten uit jouw regio. Het assortiment is seizoensgebonden en elke week zijn er nieuwe producten. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wilt bestellen. Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Haaglanden), maar je bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijnen veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we dus ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil.

Mike: Het welbevinden lijkt momenteel meer dan ooit een belangrijke rol te spelen in ons dagelijks bestaan. Alleen worden veel keuzes die met onze gezondheid te maken hebben door anderen bepaald. Maar het initiatief om te besluiten welke kwaliteit je eten mag hebben, ligt gelukkig nog helemaal bij jezelf. Daarom is het fanatstisch dat Rechtstreex er is. Zij zorgt voor de heerlijkste, betrouwbare en meest voedzame producten die nota bene uit de achtertuin van ons eigen leefgebied komen. Kortom: lokaliteit is kwaliteit!

Doe je ook mee?

Zin om boodschappen bij Rechtstreex te gaan doen? Bekijk dan het assortiment en meld je aan voor onze nieuwsbrief. 

Fijne dag en hartelijk groet,
ook namens Barbera (van lunchroom Op De Hoek)+31624759824

BTW: Op Aanvraag
KVK: 81717873


Bestellen voor
woensdag 10:30 uur
Afhaaltijden
vrijdag 16:00 - 16:30
vrijdag 16:30 - 17:00
vrijdag 17:00 - 17:30
vrijdag 17:30 - 18:00
vrijdag 18:00 - 18:30
vrijdag 18:30 - 19:00
Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief