• NIEUW
 • Rechtstreex Vruchtenbuurt
  Wijkchef Mike
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Vruchtenbuurt dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Vruchtenbuurt

  Vlierboomstraat 521, 2564JG, Den Haag

  Woon jij in de Vruchtenbuurt, of in de omgeving van deze wijk en lijkt het je leuk, goed en verstandig om je boodschappen via boeren uit de regio te doen? Dat kan nu via ons. Vanuit lunchroom ‘Op De Hoek’ kan je elke vrijdag je boodschappen ophalen, die je op de website, www.rechtstreeks.nl/vruchtenbuurt, selecteert. Dan geniet je van eerlijke lokale producten en draag je direct op een positieve manier bij aan het gezond maken van onze voedselketen. Bovendien zijn alle producten zo aangenaam vers, dat je er direct mee wilt gaan koken. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Rechtstreex Vruchtenbuurt. Dan ben je iedere week op de hoogte van wat de makers en boeren uit de buurt leveren.

  Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van landbouwers en producenten uit jouw regio. Het assortiment is seizoensgebonden en elke week zijn er nieuwe producten. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wilt bestellen. Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Haaglanden), maar je bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijnen veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we dus ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil.

  Mike: Het welbevinden lijkt momenteel meer dan ooit een belangrijke rol te spelen in ons dagelijks bestaan. Alleen worden veel keuzes die met onze gezondheid te maken hebben door anderen bepaald. Maar het initiatief om te besluiten welke kwaliteit je eten mag hebben, ligt gelukkig nog helemaal bij jezelf. Daarom is het fanatstisch dat Rechtstreex er is. Zij zorgt voor de heerlijkste, betrouwbare en meest voedzame producten die nota bene uit de achtertuin van ons eigen leefgebied komen. Kortom: lokaliteit is kwaliteit!

  Doe je ook mee?

  Zin om boodschappen bij Rechtstreex te gaan doen? Bekijk dan het assortiment en meld je aan voor onze nieuwsbrief. 

  Fijne dag en hartelijk groet,
  ook namens Barbera (van lunchroom Op De Hoek)


  Bestellen voor
  woensdag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  vrijdag 16:00-16:30   
  vrijdag 16:30-17:00   
  vrijdag 17:00-17:30   
  vrijdag 17:30-18:00   
  Bezorgtijden
  Login voor de bezorgtijden van jouw postcode
  Bezorgkosten: € 2,50
  Gratis vanaf € 30,00 afhankelijk van je postcode
  We bezorgen in de volgende postcodes:

  Den Haag
  2555, 2563, 2564, 2565  +31624759824

  BTW: Op Aanvraag
  KVK: 81717873

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.