• NIEUW
 • PRODUCT FILTER

  Rechtstreex Weeskinderendijk
  Wijkchef Wijkteam Wouter en Aita
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag

  Rechtstreex Weeskinderendijk

  Weeskinderendijk 85, 3314CM, Dordrecht

  Wij zijn Aita en Wouter en we willen in oktober 2022 een afhaalpunt openen! Woon je in de buurt van de Weeskinderendijk in Dordrecht en wil jij als eerste genieten van verrassende producten van boeren en makers uit de buurt? Meld je vrijblijvend aan en dan houden we je op de hoogte van de opening en het lokale seizoensassortiment. Moedig vooral ook jouw buren, vrienden en andere kennissen die in Dordrecht wonen aan om zich aan te melden en kom gezellig samen je boodschappen afhalen. 

  Dit is waarom we een Rechtstreex-afhaalpunt openen
  We vinden het belangrijk om lokaal in te kopen en de boeren en lokale ondernemers een goede prijs te geven voor hun mooie producten en harde werk. De filosofie en producten van Rechtstreex sluiten hier perfect op aan want ze zijn lokaal, gezond en duurzaam, een win-win situatie. Rechtstreex zag dat wij een vriendenmarkt hebben waarbij we (een groepje vrienden) zelf de producten ophalen bij boeren uit Dordrecht en de Alblasserwaard en vroeg of wij bij hen wilden aansluiten. Dat willen we heel graag! Het voordeel voor de klant is dat Rechtstreex een groter assortiment heeft en alle producten biologisch zijn.

  Liefde voor goed eten
  We genieten allebei intens van lekker eten. Een gezonde en lekkere maaltijd bereiden gaat het makkelijkst met verse biologische producten. De losse ingrediënten zijn al heerlijk, laat staan als je daar nog wat kruiden aan toevoegt en met liefde kookt. Het water loopt ons al in de mond als we de recepten op deze website lezen. Aita vindt vooral de Galette met rode kool, blauwe kaas en peer een feestje voor de smaakpapillen.

  Over het afhaalpunt Rechtstreex Weeskinderendijk
  We gaan open op donderdagen tussen 16:00u en 19:00u. Onze locatie is de oude melkfabriek Sterovita. Hier timmert Wouter erop los in zijn timmerbedrijf Orion en timmert hij samen met vele anderen hard aan een eerlijke en liefdevolle samenleving. De locatie is zeer goed met auto en fiets bereikbaar vanaf de gratis parkeerplaats Weeskinderendijk. Als je helemaal naar achteren rijdt, bij de fietsenstalling en vlag van Rechtstreex, dan is het nog 40 m lopen naar de locatie. Bij de fietsenstalling loop je rechtsaf de weg op en ga je gelijk linksaf, dan ben je bij ons aangekomen op de Weeskinderendijk 85L. Voor de deur kan niet geparkeerd worden met auto of fiets.
  +31630251598

  Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
   
  Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief