• NIEUW
 • Rechtstreex Werkspoorkwartier
  Wijkchef Joelle
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Werkspoorkwartier dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Werkspoorkwartier

  Vlampijpstraat 84, 3534AR, Utrecht

  We gaan op 25 april open! Je bent vanaf dan iedere donderdag van 16:00 tot 19:00 van harte welkom om je boodschappen op te halen. Je kunt nu al je duurzame boodschappen bestellen via de website. Op 25 april en 2 mei ben je welkom voor de opening en een streekproductenproeverij. Je kunt komen kennis maken, proeven en het wijkpunt bekijken. 

  Hoe vind je het wijkpunt? 
  Het adres van dit wijkpunt is Vlampijpstraat 84. Schuintegenover Kidzcity zie je een doorgang met een bord van het Hof van Cartesius (zie foto's onderaan deze pagina). Daar loop je doorheen: rechts zie je een Rechtstreex-vlag staan. Het wijkpunt is gevestigd in het kantoor van Guerrilla Gardeners.

  Over wijkchef Joëlle
  In mijn dagelijks leven zet ik mij als ondernemer bij Guerrilla Gardeners en Symbiode Studio in voor het vergroten van de biodiversiteit en het verbeteren van de relatie tussen mens en natuur.

  Bij Rechstreex komen verschillende interesses en passies voor mij samen. Ik geloof in de kracht van lokale gemeenschappen en verandering van onderaf. Met bewuste keuzes kunnen we samen positieve verandering creëren. In een wereld die soms overweldigend lijkt door grote problemen en complexe systemen, ben ik ervan overtuigd dat iedereen de potentie heeft om een verschil te maken, hoe klein je acties soms ook lijken. Eten doen we allemaal elke dag en samen kunnen we een verschil maken, stap voor stap, maaltijd voor maaltijd in de richting van een meer veerkrachtige en evenwichtige wereld.

  Voor mij is lokaal eten een leefstijl die dieper gaat dan alleen de keuken. Het is een manier om me te verbinden met mijn omgeving en om te leven met het ritme van de seizoenen. Ik zie lokaal eten ook als een krachtig middel om biodiversiteit te bevorderen.

  Bij ons op locatie kun je naast de producten die je bij Rechstreex besteld ook terecht voor biologische zaden, bloembommen en andere materialen om jouw wijk te vergroenen.

  Over Rechtstreex
  Samen bouwen we aan een lokale, transparante voedselketen die eten uit de regio toegankelijk maakt. In de praktijk betekent dat een eerlijke prijs voor iedereen, geen voedselverspilling en toegang tot vers en gezond voedsel dat met aandacht is geproduceerd door lokale boeren en makers. Lees meer over de missie en inkoopfilosofie van Rechtstreex.

   Europees Landbouwfonds voor Plattelands-ontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  donderdag 16:00-17:00   
  donderdag 17:00-18:00   
  donderdag 18:00-19:00   


  +31683655932

  BTW: NL124908196B01
  KVK: 63599287

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.