• NIEUW
 • Rechtstreex Westerkwartier
  Wijkchef Petra
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Westerkwartier dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Westerkwartier

  Buurthuis De Wending, Raamstraat 67, 2613RW, Delft

  Op 12 april gaat wijkpunt Westerkwartier open! Plaats je bestelling en kom gezellig langs.

  Ben je geïnteresseerd en wil je meedoen en genieten van verse producten van boeren en makers uit de buurt? Schrijf je dan in via ‘Gratis aanmelden nieuwsbrief’ en blijf op de hoogte van de opening en het lokale seizoensassortiment. 

  Moedig vooral ook je buren, vrienden en andere kennissen aan om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief. Ken je nog meer mensen in deze regio die ook wel onderdeel willen worden van de eerlijke, lokale voedselketen? Stuur dan deze pagina door via WhatsApp, e-mail of sociale media.

  Over Rechtstreex
  Met Rechtstreex koop je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zowel met als zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen. 


  Bestellen voor
  woensdag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  vrijdag 16:00-19:00   


  +31616066315

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.