• NIEUW
 • Rechtstreex Wilhelminapark
  Wijkchef Café Mint
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Wilhelminapark dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Wilhelminapark

  Mecklenburglaan 3-5, 3581NV, Utrecht

  Iedere donderdag van 15:30 tot 18:30 kun je je lokale boodschappen ophalen bij Café Mint! Je vindt bij ons allerlei producten van boeren en makers uit de regio. Bestellen doe je online: iedere week staat het seizoensassortiment op de website. Als je maandag voor 13:30 bestelt, kun je je boodschappen donderdag ophalen bij café Mint. 

  Over Rechtstreex
  Samen bouwen we aan een lokale, transparante voedselketen die eten uit de regio toegankelijk maakt. In de praktijk betekent dat een eerlijke prijs voor iedereen, geen voedselverspilling en toegang tot vers en gezond voedsel dat met aandacht is geproduceerd door lokale boeren en makers. Lees meer over de missie en inkoopfilosofie van Rechtstreex.

  Over Rechtstreex Utrecht
  We willen onze lokale voedselketen ook in Utrecht beschikbaar maken en doorgroeien naar een steeds lokaler Utrechts assortiment. We starten met de kiwi's van Nieuw Slagmaat uit Bunnik, biologische appels en peren van De Lindegaard uit Beusichem en blauwaderkaas van De Houdycker uit Kamerik. Die kan je dan afhalen bij onze eerste drie afhaalpunten, waarna er nog vele zullen volgen. Kijk voor mee rinformatie op rechtstreex.nl/utrecht .

   Europees Landbouwfonds voor Plattelands-ontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  donderdag 15:30-16:30   
  donderdag 16:30-17:30   
  donderdag 17:30-18:30   


  +31616066315

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.