• NIEUW
 • Rechtstreex Wittevrouwen
  Wijkchef Wittevrouwen
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag

  Rechtstreex Wittevrouwen

  Bollenhofsestraat 138-A, 3572VT, Utrecht

  In Wittevrouwen gaan we in de Nieuwe Kerk een wijkpunt starten! Heb je interesse om je lokale boodschappen daar binnenkort op te halen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Dan houden we je op de hoogte van dit wijkpunt. Bij 100 nieuwsbriefinschrijvingen (en een wijkchef) kunnen we van start!  

  Wijkchef in Wittevrouwen
  Voor we open kunnen, hebben we eerst een wijkchef nodig! Vind jij het leuk om (tegen vergoeding) je buurtgenoten te ontvangen en te zorgen dat ze met de juiste boodschappen naar huis gaan? Als wijkchef ben je ambassadeur van de lokale voedselketen. Kijk hier voor meer informatie of mail naar emina@rechtstreex.nl. 

  Over Rechtstreex
  Met Rechtstreex koop je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zowel met als zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen. 

  Over Rechtstreex Utrecht
  We willen onze lokale voedselketen ook in Utrecht beschikbaar maken en doorgroeien naar een steeds lokaler Utrechts assortiment. We starten met de kiwi's van Nieuw Slagmaat uit Bunnik, biologische appels en peren van De Lindegaard uit Beusichem en blauwaderkaas van De Houdycker uit Kamerik. Die kan je dan afhalen bij onze eerste drie afhaalpunten, waarna er nog vele zullen volgen. Kijk voor mee rinformatie op rechtstreex.nl/utrecht .
  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.