• NIEUW
 • PRODUCT FILTER

  Rechtstreex Zevenkamp
  Wijkchef Elly
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  PIN bij afhalen

  Rechtstreex Zevenkamp

  Cole Porterstraat 402, 3069ZD, Rotterdam

  Welkom bij Rechtstreex Zevenkamp. Ik ben wijkchef Elly en elke woensdag sta ik voor jou klaar op dit afhaalpunt: "het groene stekkie"

  Toegang tot de tuin is bij het bruggetje ter hoogte van Arthur van Schendeldreef nummer 59. Na het bruggetje loop je over het pad verder (eventueel met fiets aan de hand) naar gebouw ’t Stekkie. Mocht het lastig te vinden zijn, bel me dan op 06-45141464. Dan loods ik je erheen.

  Sinds begin 2019 ben ik wijkchef van Rechtstreex Nieuw Terbregge en sinds januari 2022 heb ik het punt in Zevenkamp erbij genomen. Het wijkpunt is gelegen op het mooie stukje groen van Wollefoppengroen&Co, waar de betrokken buurtbewoners een Eetbaar Park aangelegd hebben en waar nu dus ook de geweldige lokale producten van Rechtstreex van de boer verkocht worden. 

  Bestellen kan tot maandagochtend 13.30 uur. Je kunt dan jouw bestelling op woensdagmiddag komen afhalen tussen 16.00 en 18.00 uur. Ook belangrijk: ik probeer zo min mogelijk verpakkingen te gebruiken; dus neem je eigen tassen, koeltas en zakjes mee.

  Je kunt alleen betalen met pin op het afhaalpunt.

  Wil je meedoen en ook genieten van verse, lekkere producten van boeren en makers uit de buurt? Schrijf je dan in via ‘Gratis aanmelden nieuwsbrief’. Je ontvangt dan wekelijks het nieuwe, seizoensgebonden assortiment in je mailbox. Als je nog vragen hebt, mag je altijd even whatsappen of langskomen.

  Hoe werkt het? Ontdek de route van boer naar bord en lees meer over de missie en inkoopfilosofie van Rechtstreex. Kom je boodschappen doen? Bekijk ons verrassende assortiment via de knop ‘Bestel in de webshop’.

  Ken je nog meer mensen in deze regio die ook wel onderdeel willen worden van de eerlijke, lokale voedselketen? Stuur dan deze pagina door via WhatsApp, e-mail of sociale media.


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  woensdag 16:00-18:00   


  +31645141464

  BTW: NL003259612B51
  KVK: 77927583

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief