• NIEUW
 • Rechtstreex Zevenkamp
  Wijkchef Speeltuin Takatukaland
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Zevenkamp dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Zevenkamp

  Cole Porterstraat 400, 3069ZD, Rotterdam

  Welkom bij Rechtstreex Zevenkamp bij Natuurspeeltuin Takatukaland. Elke woensdag staan hier jouw boodschappen voor je klaar. Je kunt ze zelf pakken tussen 14:30 en 17 uur. Je betaalt bij dit afhaalpunt met automatisch incasso of overmaken achteraf. Er is geen vast wijkchef, maar natuurlijk is er altijd iemand van de speeltuin aanwezig op het terrein. We gebruiken zo min mogelijk verpakkingen. Kom je je boodschappen halen met de kinderen en blijven jullie nog even spelen?

  Bij Takatukaland kunnen kinderen klimmen,  schommelen, over het blote voetenpad rennen door de wilgentunnel en met water en zand spelen. Elke woensdagmiddag zijn er extra activiteiten en de grote feesten vieren we ook. In het winkeltje koop je een dagkaartje voor €1,- p/p vanaf 3 jaar of een gezinspas voor het hele jaar voor €25,-. De speeltuin is open van dinsdag t/m vrijdag 10.00-17.00 uur en op zaterdag en zondag van 12.00 - 17.00 uur. 

  De speeltuin en het afhaalpunt zijn gelegen op het mooie stukje groen van Wollefoppengroen&Co, waar de betrokken buurtbewoners een Eetbaar Park aangelegd hebben en waar je dus ook de geweldige lokale producten van Rechtstreex kunt ophalen. 

  Wil je meedoen en ook genieten van verse, lekkere producten van boeren en makers uit de buurt? Schrijf je dan in via ‘Gratis aanmelden nieuwsbrief’. Je ontvangt dan wekelijks het nieuwe, seizoensgebonden assortiment in je mailbox. Ken je nog meer mensen in deze buurt die ook wel onderdeel willen worden van de eerlijke, lokale voedselketen? Stuur dan deze pagina door via WhatsApp, e-mail of sociale media.


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  woensdag 14:30-17:00   
  We bezorgen in de volgende postcodes:

  Capelle aan den IJssel
  2908

  Rotterdam
  3059, 3068, 3069  +31616066315

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.