• NIEUW
 • Rechtstreex Zuidbuurt
  Wijkchef Mirjam
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  PIN bij afhalen

  Rechtstreex Zuidbuurt

  Zuidbuurt 46, 3132KB, Vlaardingen

  Welkom bij Rechtstreex Zuidbuurt. Wijkchef Mirjam zal elke vrijdag en zaterdag voor je klaar staan met jouw lokale boodschappen. Mirjam runt samen met haar partner Hoeve Avondrust: een ecologische boerderij van de toekomst, in Vlaardingen/Midden-Delfland. Haar dagelijkse werkzaamheden zijn de verwerking van (erkende) streekproducten uit de eigen hoogstam fruitboomgaard en fruittuin. 

  Sinds 2012 is er een boerderijwinkel in de voormalige koeienstal, waar de eigen producten, maar ook producten van boeren uit de directe omgeving worden verkocht. Vanaf april 2020 is Hoeve Avondrust daarnaast wijkpunt Rechtstreex Zuidbuurt. Een goede aanvulling op het bestaande assortiment! De boerderijwinkel/wijkpunt Zuidbuurt is geopend op vrijdag en zaterdag van 10 tot 17 uur. Wees welkom voor al uw boeren boodschappen bij onze wijkchef Mirjam. 

  Lees het interview met Mirjam voor Groot Vlaardingen (maart 2021): Meer aandacht en waardering bij Hoeve Avondrust tijdens coronacrisis

  Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via 'Meld je aan bij Rechtstreex'. 

  Over Rechtstreex
  Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

  Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie. 


  Bestellen voor
  woensdag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  zaterdag 10:00-13:00   
  vrijdag 14:00-17:00   
  We bezorgen in de volgende postcodes:

  Maassluis
  3140, 3141, 3142, 3143, 3144, 3145, 3146, 3147  +31619922023

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.