• NIEUW
 • Rechtstreex Zwethkade
  Wijkchef Ties
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag

  Rechtstreex Zwethkade

  Zwethkade Zuid 4, 2635CT, Den Hoorn

  Welkom bij wijkpunt Zwethkade! Ik ben Ties Kooy, 16 jaar. Op 1 maart 2024 ben ik van start gegaan met Rechtstreex. Mijn doel is om er een gezellig wijkpunt van te maken. De koffie en thee staan elke vrijdag tussen 16:00 en 19:00 klaar. 

  Wil je meedoen en ook genieten van verse producten van boeren en makers uit de buurt? Schrijf je dan in via ‘Gratis aanmelden nieuwsbrief’ en blijf op de hoogte van het lokale seizoensassortiment. Moedig vooral ook je buren, vrienden en andere kennissen aan om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief. Zo maken we er samen een gezellig wijkpunt van. 

  (In de week van 8 juni kan er niet besteld worden)

  Over Rechtstreex
  Met Rechtstreex koop je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zowel met als zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen. 

  ps: betalingen gebeuren bij mijn wijkpunt ter plekken via een QR code of met Kash via de Greenhood Wallet. Indien dit voor u niet mogelijk is laat dat dan even weten dan zoeken we samen een oplossing. 


  Bestellen voor
  woensdag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  vrijdag 16:00-19:00   


  +31639414285

  BTW: NL004954584B08
  KVK: 92455166

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.