Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs

PRODUCT FILTER

Rechtstreex Bezuidenhout is deze week gesloten, Woensdag 4 maart zijn we weer geopend.

Rechtstreex  Bezuidenhout
Wijkchef Mark
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Incasso na afhalen

Rechtstreex Bezuidenhout

Wilhelmina van Pruisenweg 55, 2595AN, Den Haag

Welkom bij Rechtstreex Bezuidenhout! Bestel hier de mooiste boerenproducten uit onze regio & haal ze af op de Wilhelmina van Pruisenweg 55. We gaan open op woensdag 4 maart met een feestelijke proeverij! Kom je ook? 

Rechtstreex Bezuidenhout wordt gerund door wijkchef Mark, Hij is op woensdag geopend in het SoZa Gebouw aan de Wilhelmina van Pruisenweg 55 in Den Haag. Als je je boodschappen op komt halen, ga dan naar Ingang Noord (achter - tuinzijde!). 

Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via 'Meld je aan bij Rechtstreex'. 

Over Rechtstreex
Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie. +31612989406

BTW: NL001538146B17
KVK: 58554890


Bestellen voor
maandag 10:30 uur
Afhaaltijden
woensdag 16:00 - 17:30
woensdag 17:30 - 19:00