PRODUCT FILTER

Rechtstreex  Bezuidenhout
Wijkchef Mark
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Incasso na afhalen

Rechtstreex Bezuidenhout

Wilhelmina van Pruisenweg 55, 2595AN, Den Haag

Welkom bij Rechtstreex Bezuidenhout. Bestel hier de mooiste boerenproducten uit onze regio & haal ze af in het SoZa gebouw aan de Wilhelmina van Pruisenweg 55, ingang NOORD.

Rechtstreex Bezuidenhout wordt gerund door wijkchef Mark. Hij zal elke woensdag voor je klaar staan met je boodschappen, tussen 16:00 en 18:30 ( in verband met de Corona-crisis is dit wijkpunt tijdelijk open van 16.00 tot 20.00). Per mail kun je doorgeven hoelaat je wenst te komen, eventueel kun je de spreadsheet gebruiken die wekelijks wordt verstuurd. Als je je boodschappen (graag met eigen tas) op komt halen, ga dan naar het parkeerterrein bij de Wilhelmina van Prijsenweg 55, Ingang Noord. Na het afhalen kun je met automatische incasso betalen en mocht je vragen of opmerkingen hebben over je bestelling dan hoort Mark dat graag.

Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via 'Meld je aan bij Rechtstreex'. Inspiratie nodig? Klik hier voor kooktips!

Over Rechtstreex
Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie. 

Rechtstreex & Corona-maatregelen

Voor iedereen is het een tijd waarin er veel informatie wordt verspreid dus er blijft nieuws binnen komen. We proberen zo goed mogelijk op de hoogte te zijn en daarom nemen we tijdelijk geen statiegeld glas of plastic aan om verdere verspreiding te voorkomen. We geven geven weer een seintje als ze weer ingeleverd mogen worden.

Hoe lang overleeft het virus buiten het lichaam?
De wetenschappers ontdekten dat het coronavirus tot drie uur in aerosolen kan overleven. Bovendien blijft het tot vier uur op koper stabiel en tot 24 uur op karton. Het virus lijkt zich echter het langst op plastic oppervlakken en op roestvrij staal staande te houden. Zo blijkt dat het coronavirus tot zeker drie dagen op laatstgenoemden besmettelijk blijft.

Bron: https://www.scientias.nl/het-coronavirus-blijft-tot-zeker-drie-dagen-besmettelijk-op-plastic-oppervlakken/

De algemene maatregelen kun je vinden op rechtstreex.nl/corona+31612989406

BTW: NL001538146B17
KVK: 58554890


Bestellen voor
maandag 10:30 uur
Afhaaltijden
woensdag 16:30 - 17:00
woensdag 17:00 - 17:30
woensdag 17:30 - 18:00
woensdag 18:00 - 18:30
woensdag 18:30 - 19:00
woensdag 19:00 - 19:30
Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief