• NIEUW
 • PRODUCT FILTER

  Rechtstreex Bezuidenhout
  Wijkchef Joe en Nathalie
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Bezuidenhout dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Bezuidenhout

  Theresiastraat 236, 2593AW, Den Haag

  Welkom bij Rechtstreex Bezuidenhout. Bestel hier de mooiste boerenproducten uit onze regio & haal ze af bij Joe's Shop, de leukste groenteboer op de Theresiastraat. Vanaf 28 september is het afhaalpunt op woensdag, vrijdag en zaterdag geopend. 

  Wil je elke week ons assortiment in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via 'Meld je aan bij Rechtstreex'. Inspiratie nodig? Klik hier voor kooktips!

  Over Rechtstreex
  Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

  Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Den Haag), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie. 


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  woensdag 16:00-18:00   
  woensdag 13:30 uur
  vrijdag 14:00-16:00   
  vrijdag 16:00-18:00   
  zaterdag 9:00-17:00   


  +31616066315

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief