• NIEUW
 • BI-JOVIRA

  BI-JOVIRA

  Altekleinsedijk 5, Ooltgensplaat

  Cornelis Mosselman, oprichter van BI-JOVIRA, woont met zijn gezin in Ooltgensplaat, Goeree-Overflakee. Tot 2018 was Cornelis een gangbare akkerbouwer, maar in 2018 besloot hij het roer om te gooien. Hij wilde vooruitboeren! Hij koos voor biologische regeneratieve landbouw, omdat dit volgens hem een belangrijk deel van de oplossing is voor veel maatschappelijke vraagstukken. Zo belanden er met deze landbouwmethode geen chemische bestrijdingsmiddelen in het grondwater, spoelen er veel minder meststoffen uit en is er geen sprake van bodemverdichting. Vandaag de dag wijdt het regeneratieve akkerbouwbedrijf zich volledig aan het produceren van biologische, volle-gronds-groente door te werken met permanente rijpaden, strokenteelt en minimale grondbewerking. 

  Rechtstreex hield een interview met Cornelis Mosselman. Op het YouTube kanaal van BI-JOVIRA vind je video's over het bedrijf.

  Kijk voor meer informatie op de website van BI-JOVIRA.

   

  vooruitboeren.com/
  BIO
  BI-JOVIRA
  Ooltgensplaat
  Witte kool - klein
  Biologisch
  1.85
   VRIENDENPRIJS: €1.63
  stuk (500-700 gram)
  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.