PRODUCT FILTER

Choi Kee

Choi Kee

Rietdiep 2, Rotterdam

De kleine sojafabriek Choi Kee is te vinden in de wijk Feijenoord in Rotterdam Zuid en wordt gerund door de zusjes Chinzy en Janet, de tofumeisjes. De tofuproducten worden ambachtelijk en op traditionele wijze gemaakt, zonder toevoegingen of E-nummers. Wat je proeft is dan ook echt de sojaboon en niets anders. De tofu van Choi Kee is te herkennen aan zijn zachtheid en gladde textuur. Wil je meer weten over het proces van sojaboon tot tofu? Lees het in de blog 'Op bezoek bij...'.

Onder de Aziatische Rotterdammers zijn de producten al langer bekend, maar soja wordt ook steeds bekender onder de niet-Aziaten en inmiddels kan iedereen een goed sojaproduct waarderen. Het assortiment is ruim en bestaat uit: sojamelk, sojapudding, tofu en verschillende soorten gefrituurde tofu.

Hun vader begon ooit met tofu maken thuis in hun eigen badkamer. Waarna ze verhuisde naar een werkplaats in Barendrecht en uitgroeide tot gerenomeerde tofumaker. De oudere generatie Chinezen kent nog steeds de beruchte tofu uit Barendrecht. Tien jaar geleden namen de twee zusjes Chinzy en Janet het stokje van hun ouders over en verhuisde naar de huidige locatie in Rotterdam Zuid. 

 

Choi Kee
Rotterdam

Tofu - licht gefrituurd

Veganistisch
€ 3.50
bakje
ACTIE
ACTIE
Choi Kee
Rotterdam

Tofu - licht gefrituurd - 10% korting

Diepvries Veganistisch
€ 3.18
stuk
Choi Kee
Rotterdam

Tofu bolletjes

Veganistisch
€ 3.50
zakje
Choi Kee
Rotterdam

Tofu pops

Veganistisch
€ 3.83
zakje
Choi Kee
Rotterdam

Verse tofu

Veganistisch
€ 2.68
bakje
Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief