Vareseweg 121, Rotterdam
CLARK Fermentation is de afkorting van Claudia Arkesteijn; de eigenaresse en oprichtster van CLARK Fermentation. Tijdens de studie voeding en dietetiek werd haar interesse voor gezonde voeding aangewakkerd. En wat is er gezonder dan gefermenteerde voeding?! Wat begon als hobby werd al snel een missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de geweldige smaken en gezondheidsvoordelen van fermenteren. Met dit doel richtte Claudia in 2017 CLARK fermentation op.
Na het behalen van haar diploma is Claudia zich gaan verdiepen in darmgezondheid en fermentatie. Veel gezondheidsproblemen blijken een relatie te hebben met de darmgezondheid. De darmen worden niet voor niets het tweede brein genoemd! Het is belangrijk om de darmen blij te houden omdat ze niet alleen zorgen voor ons fysieke welzijn, maar ook voor het mentale en emotionele welzijn. Maar hoe houd je ze gelukkig? Door het eten van voedingsmiddelen die bacteriën bevatten die de darmen ondersteunen: gefermenteerd voedsel!
Rechtstreex nam een kijkje in de keuken van Claudia. Lees hier het artikel. CLARK Fermentation is ook te volgen op Instagram.
Kijk voor meer informatie op de website van CLARK Fermentation.