Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs

PRODUCT FILTER

Clark Fermentation

Clark Fermentation

Vareseweg 121, Rotterdam

CLARK in het kort:

  • Naam: Claudia Arkesteijn

  • Smaakvol

  • Geheel plantaardig

  • Milieuvriendelijk: gebruik van plastic wordt zoveel mogelijk vermeden.

  • Duurzaam: door de lange houdbaarheid weinig kans op verspilling

  • Een goede ondersteuning voor de darmflora: Vol levende bacterie?n, antioxidanten, vitaminen en enzymen.

CLARK in het lang:

CLARK fermentation. It?s all in the name. De naam komt van Claudia Arkesteijn en zij maakt in haar productiekeuken in Spaanse Polder allerlei superlekkere gefermenteerde producten zoals kimchi, tempeh en kombucha. Om deze mooie producten met jullie te delen is in 2017 CLARK fermentation opgericht.

Na het behalen van haar diploma is Claudia zich gaan verdiepen in darmgezondheid en fermentatie. Veel gezondheidsproblemen blijken een relatie te hebben met de darmgezondheid. De darmen worden niet voor niets het tweede brein genoemd! Als natuurdie?tiste weet Claudia maar al te goed wat voor invloed gefermenteerde producten op de darmgezondheid hebben. Ze kunnen een belangrijke rol spelen bij het in stand houden van een gezonde darmflora. Ze zitten namelijk boordevol goede bacterie?n die een handje helpen bij de vertering en opname van voedingsstoffen. Omdat de producten van CLARK niet gepasteuriseerd worden blijven alle vitaminen, mineralen, bacterie?n, enzymen en antioxidanten behouden en krijg jij ze ook binnen!

Claudia is veel te vinden op festivals en evenementen waar ze haar eigen tempeh sate en kimchi pancakes verkoopt. Kijk in de agenda op de website wanneer ze waar te vinden is.

Volg CLARK fermentation ook op instagram.

Clark Fermentation
Rotterdam

Tempeh van gele spliterwten

€ 3.98
st.