• NIEUW
 • Rechtstreex Dordrecht Centrum
  Wijkchef Jet
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Dordrecht Centrum dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Dordrecht Centrum

  Steegoversloot 25, 3311PM, Dordrecht

  Lente-proeverij

  Het is lente en we zitten sinds twee jaar op de Steegoversloot. Genoeg reden voor een lekkere proeverij. Kom je ook langs op woensdag 22 mei tussen 15:00 en 19:00 uur? Jet en haar dames hebben dan allerlei heerlijke, lokale en duurzame producten voor je klaar staan. Welkom!

  Wat is Rechtstreex?
  Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Het assortiment is seizoensgebonden en elke week zijn er dus nieuwe producten. Je kiest zelf precies wat je nodig hebt, of je abonneer je op een van onze groente- of fruitboxen. Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten, maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie.

  Doe je mee?
  Zin om boodschappen bij Rechtstreex te gaan doen? Bekijk dan het assortiment in de webshop en meld je aan voor onze nieuwsbrief via 'Blijf op de hoogte'. Hier kan je meer lezen over de missie van Rechtstreex en hier over de andere activiteiten van Rechtstreex in de Rotterdamse regio.


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  woensdag 15:00-19:00   
  donderdag 16:00-17:00   
  We bezorgen in de volgende postcodes:

  Dordrecht
  3311, 3312, 3313, 3314  +31647802721

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.