• NIEUW
 • PRODUCT FILTER

  Rechtstreex Leidschendam
  Wijkchef Karen
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Leidschendam dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Leidschendam

  Rietvinklaan 7, 2265CC, Leidschendam

  Welkom bij Rechtstreex Leidschendam! Bestel hier de mooiste, verse producten van boeren, tuinders en makers uit onze regio. Je boodschappen haal je iedere woensdag op in het wijkpunt aan de Rietvinklaan 7 in Leidschendam. Rechtstreex Leidschendam wordt gerund door Karen de Mos. Vormgever van huis uit, met een grote interesse voor natuur, voeding en duurzaamheid. Zij staat iedere woensdag klaar met jouw boodschappen tussen 16:00 en 18:30 uur. 

  Karen: ‘Pure en eerlijke voeding is voor mij de basis voor een gezond leven. In de drukke wereld waar we in leven is het belangrijk om je lichaam en geest te voorzien van goede energie. Als je eet met de seizoenen dan krijg je precies wat je nodig hebt. En hoe mooi is het dat het ook van dichtbij komt? Dan is het toch een feestje om iedere week je boodschappen op te halen? Je bent iedere woensdag van harte welkom in het wijkpunt aan de Rietvinklaan.’

  Wil je elke week ons assortiment in je mailbox ontvangen en op de hoogte blijven van Rechtstreex Leidschendam? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via 'Meld je aan bij Rechtstreex'.

  Doe je mee?

  Zin om boodschappen bij Rechtstreex te gaan doen? Bekijk dan het assortiment en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Hier kan je meer lezen over de missie van Rechtstreex en hier over de andere activiteiten van Rechtstreex in de regio.

  Lukt het je niet om op woensdag je boodschappen op te halen? Karen heeft ook een wijkpunt in Damsigt in Voorburg waar je voor vrijdag je bestelling kunt plaatsen.


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  woensdag 16:00-16:30   
  woensdag 16:30-17:00   
  woensdag 17:00-17:30   
  woensdag 17:30-18:00   
  woensdag 18:00-18:30   


  +31624858949

  BTW: NL002034450B34
  KVK: 72827432

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief