Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs

PRODUCT FILTER

Rechtstreex Leidschendam
Wijkchef Marco
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Incasso na afhalen

Rechtstreex Leidschendam

Oude Trambaan 51, 2265CA, Leidschendam

Tijdens deze coronacrisis werken we met voorschriften en een afhaalschema. Dit schema met tijdvakken van steeds een kwartier ontvang je per mail een dag van te voren. Samen maken we het zo mogelijk om jouw lokale seizoensboodschappen te kunnen blijven leveren, ook in deze bijzondere tijden. Namens de boeren en alle collega's van Rechtstreex, alvast hartelijk dank voor je bestelling. 

Woon jij in Leidschendam en lijkt het je leuk, goed en verstandig om je boodschappen bij boeren uit de regio te doen? Dat kan nu via ons! Vanuit wijkcentrum De Blauwe Tram kan je elke woensdag je boodschappen ophalen, die je via de website selecteert. Dus wil jij ook genieten van eerlijke lokale producten, boodschappen bestellen bij boeren uit eigen regio en afhalen bij jou in de buurt? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Rechtstreex Leidschendam! Dan ben je iedere week op de hoogte van de lekkerste lokale producten.

Wat is Rechtstreex?

Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren en makers uit jouw regio. Het assortiment is seizoensgebonden en elke week zijn er nieuwe producten. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wilt bestellen. 

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Haaglanden), maar je bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil.

Doe je mee?

Zin om boodschappen bij Rechtstreex te gaan doen? Bekijk dan het assortiment & meld je aan voor onze nieuwsbrief. Hier kan je meer lezen over de missie van Rechtstreex en hier over de andere activiteiten van Rechtstreex in de regio.

Heel graag maak ik persoonlijk kennis met je, als je langskomt in mijn pop-up groente- en fruit winkeltje in De Blauwe Tram. Samen maken we het verschil!

Fijne dag en hartelijk groet,

Wijkchef Marco
 

PS: Rechtstreex Haaglanden in!

Om de voedseltransitie nog harder aan te jagen, gaan we rustig aan ook Haaglanden in. Woon en/of werk je in de regio Haaglanden en vind je het interessant om de ontwikkelingen te volgen en/of wil je zelf ook een positieve bijdrage leveren aan dit groeiende initiatief? Houd dan de website van Haaglanden in de gaten!+31681341798

BTW: Op Aanvraag
KVK: 62107631


Bestellen voor
maandag 10:30 uur
Afhaaltijden
woensdag 16:00 - 17:30
woensdag 17:30 - 18:30