• EETALAGE
 • Boxen, pakketten en kant & klaar
 • Groenten en kruiden
 • Fruit
 • Boter, kaas en eieren
 • Zuivel
 • Vega, vlees en vis
 • Brood en banket
 • Meel, bonen en pasta
 • Zoet en hartig beleg
 • Koffie, thee, sap en drank
 • Sauzen en smaakmakers
 • Lekkers en snacks
 • Cadeaus en overige
 • PRODUCT FILTER

  Rechtstreex Leidschendam
  Wijkchef Marco
  Bestel in de webshop
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Incasso na afhalen

  Rechtstreex Leidschendam

  Rietvinklaan 7, 2265CC, Leidschendam

  AFHAALSCHEMA MET TIJDVAKKEN

  Tijdens deze coronacrisis werken we met voorschriften en een afhaalschema. Dit schema met tijdvakken van steeds een kwartier ontvang je per mail een dag van te voren. Samen maken we het zo mogelijk om jouw lokale seizoensboodschappen te kunnen blijven leveren, ook in deze bijzondere tijden. Namens de boeren en alle collega's van Rechtstreex, alvast hartelijk dank voor je bestelling. 

  GEZOCHT: IEMAND DIE HELPT MET DE BEZORGING

  In verband met de huidige corona situatie willen we de bezorgdienst weer hervatten. We zijn daarom op zoek naar iemand die het leuk vindt om ons daarbij te helpen. Ben je in bezit van rijbewijs en heb je vervoer tot je beschikking? Neem dan contact met ons op. Het mag natuurlijk ook met de (elektrische) fiets.


  Woon jij in Leidschendam en lijkt het je leuk, goed en verstandig om je boodschappen bij boeren uit de regio te doen? Dat kan nu via ons! Vanuit wijkcentrum De Blauwe Tram kan je elke woensdag je boodschappen ophalen, die je via de website selecteert. Dan geniet je van eerlijke lokale producten en draag je direct op een positieve manier bij aan het gezond maken van onze voedselketen. Bovendien zijn alle producten zo heerlijk vers, dat je er direct mee wilt gaan koken. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Rechtstreex Leidschendam. Dan ben je iedere week op de hoogte van de lekkerste lokale producten.

  Wat is Rechtstreex?

  Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren en makers uit jouw regio. Het assortiment is seizoensgebonden en elke week zijn er nieuwe producten. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wilt bestellen. 

  Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Haaglanden), maar je bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil.

  Doe je mee?

  Zin om boodschappen bij Rechtstreex te gaan doen? Bekijk dan het assortiment & meld je aan voor onze nieuwsbrief. Hier kan je meer lezen over de missie van Rechtstreex en hier over de andere activiteiten van Rechtstreex in de regio.

  Heel graag maak ik persoonlijk kennis met je, als je langskomt in mijn pop-up groente- en fruit winkeltje in De Blauwe Tram. Samen maken we het verschil!

  Fijne dag en hartelijk groet,

  Wijkchef Marco
   

  PS: Rechtstreex Haaglanden in!

  Om de voedseltransitie nog harder aan te jagen, gaan we rustig aan ook Haaglanden in. Woon en/of werk je in de regio Haaglanden en vind je het interessant om de ontwikkelingen te volgen en/of wil je zelf ook een positieve bijdrage leveren aan dit groeiende initiatief? Houd dan de website van Haaglanden in de gaten!  +31681341798

  BTW: Op Aanvraag
  KVK: 62107631


  Bestellen voor
  maandag 10:30 uur
  Afhaaltijden
  woensdag 16:30 - 19:30
  Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
   
  Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief