• NIEUW
 • Rechtstreex Leidschendam
  Wijkchef Jelles
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Leidschendam dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Leidschendam

  Rietvinklaan 7, 2265CC, Leidschendam

  Welkom bij Rechtstreex Leidschendam! Bestel hier de mooiste, verse producten van boeren, tuinders en makers uit onze regio. Je boodschappen haal je iedere woensdag op in het wijkpunt aan de Rietvinklaan 7 in Leidschendam. Rechtstreex Leidschendam wordt gerund door Jelles. Hij staat iedere woensdag klaar met jouw boodschappen tussen 15:30 en 18:30 uur. 

  Wil je elke week ons assortiment in je mailbox ontvangen en op de hoogte blijven van Rechtstreex Leidschendam? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via 'Meld je aan bij Rechtstreex'.

  Doe je mee?

  Zin om boodschappen bij Rechtstreex te gaan doen? Bekijk dan het assortiment en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Hier kan je meer lezen over de missie van Rechtstreex en hier over de andere activiteiten van Rechtstreex in de regio.


  Bestellen voor
  maandag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  woensdag 15:30-18:30   


  +3616066315

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.