Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs

PRODUCT FILTER

Rechtstreex Leidschendam
Wijkchef Marco
Bestel in de webshop
Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox?
Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
Geen minimum bestelbedrag
Bankoverschrijving na afhalen
Incasso na afhalen

Rechtstreex Leidschendam

Oude Trambaan 51, 2265CA, Leidschendam

Woon jij in Leidschendam en lijkt het je top om je boodschappen bij boeren uit de regio te doen? Dat kan binnenkort via ons! Woensdag 18 september gaat Rechtstreex Leidschendam van start in buurtcentrum De Blauwe Tram. Dus wil jij ook genieten van de lekkerste lokale producten, boodschappen bestellen bij boeren uit eigen regio en afhalen bij jou in de buurt? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Rechtstreex Leidschendam! We houden je op de hoogte over start en opening.

Wat is Rechtstreex?

Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Het assortiment is seizoensgebonden en elke week zijn er dus nieuwe producten. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen. 

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Haaglanden), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56ct naar de boer. Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Lees hier meer over onze missie.

Doe je mee?

Zin om boodschappen bij Rechtstreex te gaan doen? Bekijk dan het assortiment & meld je aan voor onze nieuwsbrief. Hier kan je meer lezen over de missie van Rechtstreex & hier over de andere activiteiten van Rechtstreex in de regio.+31681341798

BTW: NL181897143B01
KVK: 62107631


Bestellen voor
maandag 10:30 uur
Afhaaltijden
woensdag 16:00 - 17:30
woensdag 17:30 - 19:00