• NIEUW
 • Rechtstreex Leidsche Rijn
  Wijkchef Leidsche Rijn
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Leidsche Rijn dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Leidsche Rijn

  Hof van Monaco 3, 3541DT, Utrecht

  In Leidsche Rijn gaan we met de Vrijstaat een wijkpunt starten. Voor we open kunnen, hebben we eerst een wijkchef nodig! Vind jij het leuk om (tegen vergoeding) je buurtgenoten te ontvangen en te zorgen dat ze met de juiste boodschappen naar huis gaan? Als wijkchef ben je ambassadeur van de lokale voedselketen. Kijk hier voor meer informatie of mail naar myrthe@rechtstreex.nl.

  Over Rechtstreex
  Met Rechtstreex koop je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zowel met als zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen. 

  Over Rechtstreex Utrecht
  We willen onze lokale voedselketen ook in Utrecht beschikbaar maken en doorgroeien naar een steeds lokaler Utrechts assortiment. We starten met de kiwi's van Nieuw Slagmaat uit Bunnik, biologische appels en peren van De Lindegaard uit Beusichem en blauwaderkaas van De Houdycker uit Kamerik. Die kan je dan afhalen bij onze eerste drie afhaalpunten, waarna er nog vele zullen volgen. Kijk voor mee rinformatie op rechtstreex.nl/utrecht .
  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.