Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs

PRODUCT FILTER

Geroosterde spitskool met aardappel

Geroosterde spitskool met aardappels  

Een makkelijke maaltijd met spitskool, tomaatjes en lekkere kaas van Twee Hoeven. De oven doet het meeste werk.

Aantal personen
2 personen (voor 4 personen ingrediënten x2, voor 6 personen x3) 

Bereiden 20 minuten
Oven 30 minuten

Ingrediënten van Rechtstreex
400/500 gram krieltjes, schoon en in vieren
1/2 spitskool, in 6 tot 8 partjes
2 uitjes, in halve ringen
250 gram tomaatjes
1/2 zakje geraspte kaas 

Ingrediënten van jou
Olijfolie
Mosterd
Peper en zout
Eventueel citroensap

En aan de slag!  

• Verwarm de oven voor op 180 graden. 
• Kook de aardappels in ongeveer 5 a 10 minuutjes beetgaar. Giet af. 
• Meng in een schaaltje 2 eetlepels olijfolie, een eetlepel mosterd, peper en zout en eventueel wat citroensap.
• Meng op een ovenschaal de parten spitskool, aardappels, ui met het olijfolie-mosterd mengsel. Doe in de oven voor 20 minuten. 
• Schep na 20 minuten alles nog een keer om, verspreid de tomaatjes erover en 1/2 zakje geraspte kaas. En zet voor nog ongeveer 10 minuutjes in de oven. 
• Is de kaas gesmolten? Klaar! 

Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!

 

Rechtstreex
Rotterdam

Geroosterde spitskool met aardappels

Vegetarisch
€ 8.24
2p