• NIEUW
  • Noodles met tempeh en sticky saus

    Noodles met tempeh en sticky saus

    Een eenvoudig maar smaakvol gerecht en snel klaar!

     

    2 personen
    bereiden 30 minuten
       
       

     

    Ingrediënten Rechtstreex 
    1 pakje tempeh, ontdooid
    1 paksoi (amsoi, snijbiet of spinazie)
    1 pakje noodles, bevroren

    Ingrediënten uit jouw keuken
    3 el. zoute sojasaus
    3 el. zoete chilisaus
    1,5 el. suiker
    1 teen knoflook
    zonnebloemolie
    gemalen peper en zout

    En aan de slag!  
    • Snijd de stengels los van de paksoi en was goed. Snij in dunne reepjes.
    • Snijd de tempeh 1 keer doormidden en vervolgens in plakjes.
    • Maak de sticky saus door de sojasaus, chilisaus, suiker op laag vuur te verwarmen tot de suiker is opgelost. Pers dan de knoflook erin uit en roer door.
    • Bak de tempeh in ruim zonnebloemolie lichtbruin. Roer de helft van de sticky saus erdoor en bak even mee. Haal de tempeh uit de pan en zet apart.
    • Veeg de pan schoon, voeg wat olie toe en roerbak de paksoi tot deze is geslonken. Voeg de andere helft van de sticky saus toe en bak even mee.
    • Breng een ruime pan water aan de kook en kook de bevroren noodles in 3 min. gaar, roer goed door.
    • Schep de noodles op de borden, verdeel de paksoi en de tempeh erover.

    Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!
    Noodles met tempeh en sticky saus
    Veganistisch
    10.04
    2p
    Clark Fermentation
    Rotterdam
    Tempeh - boekweit
    Bevroren Veganistisch
    4.69
    stuk (230 - 270 gram)
    SOMA Noodles
    Rotterdam
    Noodles
    Veganistisch
    3.70
    pakket (250 gram)
    VERS DUURZAAM LOKAAL
     
    Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief