Ingrediënten Rechtstreex
1 pakje tempeh, ontdooid
1 paksoi (amsoi, snijbiet of spinazie)
200-250 gr. noodles
Ingrediënten uit jouw keuken
3 el. zoute sojasaus
3 el. zoete chilisaus
1,5 el. suiker
1 pakje tempeh, ontdooid
1 paksoi (amsoi, snijbiet of spinazie)
200-250 gr. noodles
Ingrediënten uit jouw keuken
3 el. zoute sojasaus
3 el. zoete chilisaus
1,5 el. suiker
1 teen knoflook
zonnebloemolie
gemalen peper en zout
En aan de slag!
zonnebloemolie
gemalen peper en zout
En aan de slag!
- Snijd de stengels los van de paksoi en was goed. Snij in dunne reepjes.
- Snijd de tempeh 1 keer doormidden en vervolgens in plakjes.
- Maak de sticky saus door de sojasaus, chilisaus, suiker op laag vuur te verwarmen tot de suiker is opgelost. Pers dan de knoflook erin uit en roer door.
- Bak de tempeh in ruim zonnebloemolie lichtbruin. Roer de helft van de sticky saus erdoor en bak even mee. Haal de tempeh uit de pan en zet apart.
-
Veeg de pan schoon, voeg wat olie toe en roerbak de paksoi tot deze is geslonken. Voeg de andere helft van de sticky saus toe en bak even mee.
- Kook de noodles volgens de gebruiksaanwijzing. Laat uitlekken in een vergiet.
- Schep de noodles op de borden, verdeel de paksoi en de tempeh erover.
Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!