Ingrediënten Rechtstreex
250 gr. Nieuw-Zeelandse spinazie
1 komkommer
2 appels
225 gr. kastanjechampions
500 gr. aardappelen
Ingrediënten uit jouw keuken
50 gr. walnoten
250 gr. Nieuw-Zeelandse spinazie
1 komkommer
2 appels
225 gr. kastanjechampions
500 gr. aardappelen
Ingrediënten uit jouw keuken
50 gr. walnoten
2 el. dyonmosterd
3 el. (appel)azijn
6 el. (extra vierge) olijfolie
2 el. honing
gemalen peper en zout
En aan de slag!
3 el. (appel)azijn
6 el. (extra vierge) olijfolie
2 el. honing
gemalen peper en zout
En aan de slag!
-
Schrob of schil de aardappelen en snijd in stukjes. Kook ze in 15-20 min. gaar. Giet af, spoel ze na met koud water en laat uitlekken.
-
Snijd de champignons in kwarten en bak op hoog vuur kort aan in wat olie. Breng op smaak met peper en zout. Zet apart.
-
Was de Nieuw-Zeelandse spinazie en haal de blaadjes van de stelen. Laat de blaadjes uitlekken of droog ze met een sla-centrifuge.
-
Snijd de komkommer in de lengte door en daarna in halve maantjes.
-
Hak de noten.
-
Verwijder het klokhuis van de appels en snijd in partjes.
-
Maak de dressing door alle ingrediënten goed te mengen.
-
Doe alle ingrediënten in een grote kom en meng de dressing erdoor.
Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!