• NIEUW
  • Traybake knolselderij, pompoen en peer

    Traybake knolselderij, pompoen en peer

     

    4 personen
    bereiden 40 minuten
    oven 35 minuten
       

     

    Ingrediënten van Rechtstreex 
    1 kg. knolselderij 
    600 gr. pompoen 
    2-3 rode uien
    2 peren
     
    Ingrediënten uit jouw keukenkastje
    2 el. olijfolie
    1 el. tijm
    2 el. agavesiroop of honing
    2 el. balsamico
    peper en zout
    optioneel: (vegan) mayonaisse

    En aan de slag!  
    • Verwarm de oven voor op 200 graden.
    • Schil de knolselderij en snijd in frieten.
    • Snijd de pompoen doormidden en vewijder de pitten. Snijd in partjes. 
    • Snijd de rode ui in grove parten.
    • Verwijder de klokhuizen van de peren en snijd ook in parten.
    • Doe alle ingrediënten in een grote mengkom en meng de olie, tijm, peper en zout door. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en zet in de oven.
    • Meng de balsamico azijn met de honing. Schep na 15 min. het mengsel door de groenten en zet nog eens 10 min. in de oven.
    • Serveer met wat mayonaise en eventueel een salade. 
    Geniet van je lokale maaltijd. Eet smakelijk!
    VERS DUURZAAM LOKAAL
     
    Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief