• NIEUW
 • Nieuwe impuls voor Rotterdam de boer op!
  09-11-2023

  Sinds 2021 zijn wij met Rechtstreex een van de partners van het programma Rotterdam de boer op! van Natuurmonumenten. Vandaag is bekend geworden dat dit programma dankzij een nieuwe donatie van de Nationale Postcode Loterij ook de komende jaren verder kan bouwen aan meer natuurinclusieve landbouw rond Rotterdam.

  Dankzij een bijdrage van 8,8 miljoen euro van de Nationale Postcode Loterij kan Rotterdam de boer op! de komende jaren verder werken aan de broodnodige systeemverandering op het platteland rondom Rotterdam. Rotterdam de boer op! werkt aan een ambitieuze droom: een landschap vol natuur, goed eten voor de stad en een verdienmodel voor groene boeren. Twee jaar geleden is Natuurmonumenten samen met een unieke coalitie van 23 partners gestart aan het realiseren van deze droom, met succes. Boeren rondom Rotterdam krijgen hulp bij de overstap naar een natuurinclusieve bedrijfsvoering, stad en platteland komen samen bij voedselbossen en publieksboerderijen en Rotterdammers worden opgeroepen om bewust inkopen te doen via de publiekscampagne ‘Eet Natuurlijk Lokaal’.

  Voor meer informatie over deze mooie samenwerking in de regio, kijk op www.rotterdamdeboerop.nl.

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.