• NIEUW
 • PRODUCT FILTER

  Rechtstreex Damsigt
  Wijkchef
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Damsigt dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Damsigt

  Doctor Beguinlaan 38, 2272AK, Voorburg

  Welkom bij Rechtstreex Damsigt! Bestel hier de mooiste, verse producten van boeren, tuinders en makers uit onze regio. Je boodschappen haal je iedere vrijdag op in het gezellige wijkcentrum De Boot aan de Duivesteijnstraat 22 in Voorburg. Rechtstreex Damsigt wordt gerund door Karen de Mos. Vormgever van huis uit, met een grote interesse voor natuur, voeding en duurzaamheid. Zij staat iedere vrijdag klaar met jouw boodschappen tussen 16:00 en 18:30 uur. De locatie ligt in het hart van de wijk en is per fiets of lopend het beste bereikbaar. Kom je wel met de auto, dan is het handig om deze iets buiten de wijk te parkeren.

  Karen: ‘Pure en eerlijke voeding is voor mij de basis voor een gezond leven. In de drukke wereld waar we in leven is het belangrijk om je lichaam en geest te voorzien van goede energie. Als je eet met de seizoenen dan krijg je precies wat je nodig hebt. En hoe mooi is het dat het ook van dichtbij komt? Dan is het toch een feestje om iedere week je boodschappen op te halen? Je bent iedere vrijdag van harte welkom in wijkcentrum De Boot.’

  Wil je elke week ons assortiment in je mailbox ontvangen en op de hoogte blijven van Rechtstreex Damsigt? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via 'Meld je aan bij Rechtstreex'.

  Lukt het niet om op vrijdag je bestelling op te halen? Karen heeft ook een wijkpunt in Leidschendam waar je voor woensdag je bestelling kunt plaatsen.


  Bestellen voor
  woensdag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  vrijdag 16:00-16:30   


  +31683774823

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief