• NIEUW
 • Rechtstreex Damsigt
  Wijkchef
  Bestellen
  Wil jij elke week ons lokale aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  Betalen doe je bij ons altijd achteraf.
  Geen minimum bestelbedrag
  Bankoverschrijving na afhalen
  Incasso na afhalen
  Om te kunnen betalen met incasso bij Rechtstreex Damsigt dien je eenmalig een machtiging te activeren door middel van een iDeal betaling van € 0,01. In je instellingen kan je je machtiging op ieder moment weer beeindigen.

  Rechtstreex Damsigt

  Doctor Beguinlaan 38, 2272AK, Voorburg

  Welkom bij Rechtstreex Damsigt! Bestel hier de mooiste, verse producten van boeren, tuinders en makers uit onze regio. Deze lokale boodschappen kun je iedere vrijdagmiddag tussen 16.00 en 16.30 uur komen ophalen aan de Doctor Beguinlaan in Voorburg. Hier staat onze chauffeur voor je klaar.

  Wil je elke week ons assortiment in je mailbox ontvangen en op de hoogte blijven van Rechtstreex Damsigt? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via 'Meld je aan bij Rechtstreex'.

  Lukt vrijdag niet? Kijk dan eens bij het afhaalpunt Leidschendam, dat op woensdag open is. Of haal je boodschappen op bij afhaalpunt Binckhorst, aan de Maanweg.

  Over Rechtstreex 
  Samen met jou bouwen we een lokale, transparante voedselketen die eten uit de regio toegankelijk maakt. In de praktijk betekent dat een eerlijke prijs voor iedereen, geen voedselverspilling en toegang tot vers en gezond voedsel dat met aandacht is geproduceerd door lokale boeren en makers. Lees meer over de missie en inkoopfilosofie van Rechtstreex.

  Hoe werkt het? 
  We selecteren verse en lekkere producten van boeren en makers uit de regio. Je bestelt gemakkelijk online en wij zetten je lokale favorieten klaar bij een afhaalpunt in je buurt of we bezorgen de boodschappen bij je thuis. Ontdek de route van boer naar bord. Boodschappen doen bij Rechtstreex is volledig vrijblijvend: jij bepaalt zelf wanneer je bestelt en welke seizoensproducten je deze week wilt proberen. Wil je ook het verschil maken met je boodschappen? Klik op 'Bestel in de webshop'.


  Bestellen voor
  woensdag 13:30 uur
  Afhaaltijden
  vrijdag 16:00-16:30   


  +31616066315

  BTW: NL855280761B01
  KVK: 63538296

  VERS DUURZAAM LOKAAL
   
  Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.