• NIEUW
  • Aubergine schnitzels
    22-04-2024

    Aubergine schnitzels

     

    2 personen

    bereiden 10 minuten
    oven 35 minuten
    bakken 10 minuten
    Ingrediënten van Rechtstreex
    2 aubergines
    hummus
     
    Ingrediënten uit jouw keuken
    1 groot ei
    150 gr. panko broodkruimels
    150 gr. bloem
    2 el. harissa
    1 teen knoflook
    olijfolie
    peper en zout
     
    Aan de slag!
    • Verwarm de oven voor op 200 graden.
    • Leg de aubergines op een bakplaat en rooster 35 min. in de oven.
    • Verwijder het velletje van de aubergine, laat het steeltje zitten.
    • Druk het vruchtvlees plat met een vork en bestrooi met peper en zout.
    • Haal de aubergines door de bloem, dan door het geklopte ei en dan door de panko.
    • Verhit olie in de koekepan en bak de snitzels aan beide kanten bruin en krokant.
    • Pers de knoflook uit en meng door de harissa met 3 el. olijfolie.
    • Serveer met de hummus de harissaolie en eventueel wat citroensap en verse kruiden.
    Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!
    Aubergine schnitzels
    Vegetarisch
    8.28
     VRIENDENPRIJS: €7.29
    BIO
    IN PRIJS VERLAAGD
    Frank de Koning
    Tinte
    Aubergine B-keuze
    Biodynamisch Biologisch
    3.80
     VRIENDENPRIJS: €3.34
    750 gram (1 tot 3 stuks)
    Stichting Mixblik
    Rotterdam
    Humus
    Veganistisch
    4.48
     VRIENDENPRIJS: €3.94
    blikje (180 gram)
    VERS DUURZAAM LOKAAL
     
    Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.