• EETALAGE
  • Boxen, pakketten en kant & klaar
  • Groenten en kruiden
  • Fruit
  • Boter, kaas en eieren
  • Lekkers en snacks
  • Zuivel
  • Sauzen en smaakmakers
  • Vega, vlees en vis
  • Meel, bonen en pasta
  • Koffie, thee, sap en drank
  • Brood en banket
  • Zoet en hartig beleg
  • Cadeaus en overige
  • PRODUCT FILTER

    Broodje hamburger met knolselderijfriet

    Broodje hamburger met knolselderijfriet

    Aantal personen
    2 personen 

    Bereiden 30 minuten

    Ingrediënten van Rechtstreex
    1 á 2 tomaat in plakken 
    2 afbakbroodjes
    1 kleine knolselderij, geschild en gewassen
    2 hamburgers, ontdooid

    Ingrediënten uit jouw keuken
    olie 
    1 el witte wijnazijn
    3 el mayonaise
    1 el kerrie 
    1 el (gerookte) paprikapoeder
    peper en zout (liefst uit de molen) 

    En aan de slag!  
    • Verwarm de oven op 180 graden celcius en bak de broodjes af zoals op de verpakking staat aangegeven. Zet de oven daarna op 200 graden Celcius.
    • Snijd 1/4 van de knolselderij af en rasp deze fijn. Doe de mayonaise en azijn erbij en breng op smaak met peper en zout. Zet apart.
    • Snijd de rest van de knolselderij in frieten. Meng de frieten met de kerrie, paprikapoeder, peper en zout en een scheut olie. Meng goed. Verdeel de frieten op een met bakpapier beklede bakplaat en bak 20 min. goudbruin.
    • Neem een koekepan en bak de hamburgers in een klein beetje olie in 5 min. aan elke zijde bruin. 
    • Neem de broodjes en snijd ze door de helft. Leg de plakken tomaat op het onderste broodje, leg daarop de burger en dan de selderijsalade. Serveer met de selderijfriet en eventueel wat mayonaise. 

    Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!

    Tip: maak van de overgebleven tomaten een tomatensalade.

    Rechtstreex Rotterdam
    Rotterdam

    Broodje hamburger met knolselderijfriet

    € 9.84
    2p
    Gert van Herk
    Rhoon

    Knolselderij met loof

    € 2.01
    stuk
    Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
     
    Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief