• EETALAGE
  • Boxen, pakketten en kant & klaar
  • Groenten en kruiden
  • Fruit
  • Boter, kaas en eieren
  • Lekkers en snacks
  • Zuivel
  • Sauzen en smaakmakers
  • Vega, vlees en vis
  • Meel, bonen en pasta
  • Koffie, thee, sap en drank
  • Brood en banket
  • Zoet en hartig beleg
  • Cadeaus en overige
  • PRODUCT FILTER

    Curry met kool en aardappel

    Curry met kool en aardappel

    Aantal personen
    2 personen 

    Bereiden 20 minuten
     

    Ingrediënten van Rechtstreex 
    1 tomatobase
    1 kleine kool 
    500gr. (semi) vastkokend aardappel 
    1 bakje tuinkers of koriander

    Ingrediënten uit jouw keuken
    100 ml. romige yoghurt of kokosmelk
    2 tenen knoflook, geperst
    1 klein uitje, gesnipperd
    2 el. rode currypasta of sambal in combinatie met kerriepoeder
    gemalen peper en zout 


    En aan de slag!  
    • Breng twee pannen met water en zout aan de kook.
    • Was de aardappels, snijd ze in blokjes en kook ze in ongeveer 15 min. gaar.
    • Snijd de kool in hapklare stukjes en blancheer 2 min. in het kokende water. Giet af in een vergiet en zet apart.
    • Gebruik de pan van de kool en verhit hierin een scheut olie, fruit de knoflook, ui en de currypasta aan. Voeg dan de tomatobase toe en laat minimaal 10 min. pruttelen. Breng op smaak met peper en zout en eventueel een schepje suiker.
    • Doe de aardappel en kool bij de saus en laat nog 10 min. pruttelen.
    • Verdeel de curry over twee diepe borden en garneer met de yoghurt of kokosroom en kruiden. Je kunt het gerecht eventueel nog verder aankleden met een restje paprika, bosui en een gekookt eitje.


    Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!

    Rechtstreex Rotterdam
    Rotterdam

    Curry met kool en aardappel

    € 8.28
    2p
    Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
     
    Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief