PRODUCT FILTER

Curry met kool en aardappel

Snelle curry met kool en aardappel

Aantal personen
2 personen 

Bereiden 20 minuten
 

Ingrediënten van Rechtstreex 
1 currysaus 
1 kleine kool 
500gr aardappel (bij voorkeur vastkokend)

Ingrediënten uit jouw keuken
100ml romige yoghurt of kokosmelk
wat gehakte koriander of peterselie en gesneden paprika of rode peper ter garnering
zout en peper(liefst uit de molen) 


En aan de slag!  
• Breng twee pannen met water en zout aan de kook.
• Was de aardappels, snij ze in blokjes en kook ze in ongeveer 15min tot ze gaar zijn.
• Snij de kool in hapklare stukjes en blancheer 2 min in het kokende water. Giet af in een vergiet en zet apart.
• Gebruik de pan van de kool om de currysaus te verwarmen, breng eventueel verder op smaak met peper en zout.
• Neem een diep bord en giet daar wat saus in, leg daarop de kool en de aardappel. Giet de yoghurt of kokosroom over de currysaus. Je kunt het gerecht verder aankleden met wat je lekker vind, paprika, verse koriander, bosui en/of eventueel een gekookt eitje.


Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!

Rechtstreex
Rotterdam

Snelle curry met kool en aardappel

€ 6.32
2p
Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief