• NIEUW
  • Gevuld brunch brood

    Gevuld brunch brood 

    Leuk voor een (paas)brunch met de familie.

     

    4 personen
    bereiden 30 minuten
       
       

     

    Ingrediënten van Rechtstreex 

     

    1 brood van ± 500 gr.
    3 eieren
    200 gr. tomaat, in stukjes
    200 gr. bladgroente (raapstelen, snijbiet of spinazie)
    75 gr. geraspte kaas

     
    Ingrediënten uit jouw keuken 
    1 el. olie
    gemalen peper en zout
     
    En aan de slag!  
    • Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius.
    • Snijd met een groot broodmes de bovenkant van het brood eraf. Druk het brood in de onderste gedeelte plat, zodat er een hol brood ontstaat. 
    • Verhit een el. olie in een pan en bak de spinazie en de tomaat ±5 min. bestrooi met peper en zout. Haal uit de pan en laat goed uitlekken in een vergiet. 
    • Vul het holle brood. Begin met de kaas en dan het spinaziemengsel. Maak drie kuiltjes in de vulling en breek in elk een ei.
    • Zet in de oven en bak ±20 min. tot het ei gestold is. Bak het dakje de laatste 10 min. ook mee.
    • Serveer in z'n geheel op een mooie grote schaal en snijd aan als iedereen aan tafel zit. 
    Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!
    Gevuld brunch brood
    Vegetarisch
    11.05
    (4p)
    BIO
    Kwekerij Eko Logisch
    Roelofarendsveen
    Raapstelen
    Biologisch
    1.56
    bos (150 gram)
    Eibaar
    Den Bommel
    Eieren
    2.13
    doosje (6 stuks)
    De Twee Hoeven
    Haastrecht
    Geraspte kaas - jong belegen
    Verpakt in plastic
    3.50
    zakje (150 gram)
    Jordy's Bakery
    Rotterdam
    Volkoren desem
    Nog af te bakken
    3.86
    stuk (550 gram)
    VERS DUURZAAM LOKAAL
     
    Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief