• EETALAGE
  • Boxen, pakketten en kant & klaar
  • Groenten en kruiden
  • Fruit
  • Boter, kaas en eieren
  • Lekkers en snacks
  • Zuivel
  • Sauzen en smaakmakers
  • Vega, vlees en vis
  • Meel, bonen en pasta
  • Koffie, thee, sap en drank
  • Brood en banket
  • Zoet en hartig beleg
  • Cadeaus en overige
  • PRODUCT FILTER

    Gevuld brunch brood

    Gevuld brunch brood 

    Een feestelijk broodgerecht om met het hele gezin te delen.

    Aantal personen
    2-4 personen 

    Bereiden 
    30 minuten

    Ingrediënten van Rechtstreex 
    1 onafgebakken brood van ± 500 gr.
    3 eieren
    150 gr. tomaat, in stukjes
    200 gr. (2 bosjes) raapstelen, snijbiet of (nieuwzeelandse) spinazie, gewassen en grof gehakt
    75 gr. geraspte kaas

    Ingrediënten uit jouw keuken 
    1 el. olie
    gemalen peper en zout

    En aan de slag!  
    • Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius.
    • Snijd met een groot broodmes de bovenkant van het brood eraf. Druk het brood in de onderste helft goed aan, zodat er een hol brood ontstaat. 
    • Verhit een el. olie in een pan en bak de spinazie en de tomaat ±5 min. bestrooi met peper en zout. Haal uit de pan en laat goed uitlekken in een vergiet. 
    • Vul het holle brood. Begin met de kaas en dan de spinazie en tomaat. Maak 3 kuiltjes in het spinaziemengsel en breek vervolgens een ei in.
    • Zet in de oven en bak ±20 min. tot het ei gestold is. Bak het dakje de laatste 10 min. ook mee.
    • Serveer in z'n geheel op een mooie grote schaal en snijd aan als iedereen aan tafel zit. 

    Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!

    Rechtstreex Rotterdam
    Rotterdam

    Gevuld brunch brood

    € 12.26
    2p
    Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
     
    Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief