Ingrediënten uit jouw keukenIngrediënten Rechtstreex
200 gr. havermout
5 el. honing
200 gr. havermout
5 el. honing
150 gr. gepelde noten
Ingrediënten uit jouw keuken
1 el. kaneel
4 el. olie
Ingrediënten uit jouw keuken
1 el. kaneel
4 el. olie
100 gr. gedroogd fruit naar keuze
snufje zout
En aan de slag!
snufje zout
En aan de slag!
- Verwarm de oven voor op 170 graden Celcius.
- Meng alle ingrediënten goed door elkaar.
- Leg het mengsel uit op een met bakpapier beklede plaat. Bak in 20 min. in de oven. Schep regelmatig om.
- Laat de granola goed afkoelen voordat je het in een luchtdichte pot doet. Je kunt na het afkoelen gedroogd fruit toevoegen.
- Lekker als ontbijt met melk of yoghurt of als topping op een toetje.
ps: Het bovenstaande is een basisrecept, je kunt er zelf eindeloos mee variëren door noten, zaden en gedroogd fruit toe te voegen.
Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!