• NIEUW
  • Knolselderij steak met remoulade
    13-02-2024

    Knolselderij steak met remoulade

     

    4 personen

    bereiden 15 minuten
    koken 10 minuten
    grillen 10 minuten
    Benodigheden: grillpan                            
     
    Ingrediënten van Rechtstreex
    ±600 gr. knolselderij
     
    Ingrediënten uit jouw keuken
    4 el. mayonaisse
    4 el. yoghurt
    1 tl. mosterd
    1 tl. citroensap of azijn
    1 teen knoflook
    2 augurken
    1 kleine ui of sjalot
    2 el. gehakte bladkruiden of tuinkers
    olijfolie
    gemalen peper en zout

    En aan de slag! 
    • Schil de knolselderij. Snijd in 4 plakken.
    • Kook de plakken ±10 min. in gezout water, ze moeten gaar zijn maar met een bite.
    • Haal de knolselderij steaks uit het water, dep droog en smeer ze in met een klein beetje olie.
    • Grill de knolselderij steaks dan in een goed hete en droge grillpan tot ze een mooi streepje aan beide kanten hebben.
    • Maak intussen de remoulade. Snipper de ui en augurk zo fijn mogelijk. Pers de knoflook uit. Meng dan de yoghurt, mayonaisse, mosterd, citroensap, kruiden, ui en augurk. Breng op smaak met peper en zout.
    • Leg de steaks op een bord en serveer met de remoulade saus.
    Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!
    Knolselderij steaks met remoulade
    Vegetarisch
    0.00
     VRIENDENPRIJS: €0.00
    2p
    BIO
    Hans Rozendaal
    Strijen
    Knolselderij
    Biologisch
    2.52
     VRIENDENPRIJS: €2.22
    stuk (800-1200 gram)
    VERS DUURZAAM LOKAAL
     
    Word ook Vriend van Rechtstreex Log in of word Vriend om met 12% korting te bestellen voor Vriendenprijzen. Al voordeliger vanaf €17 boodschappen per week.