Benodigheden: grillpan
Ingrediënten van Rechtstreex
±600 gr. knolselderij
Ingrediënten uit jouw keuken
4 el. mayonaisse
4 el. yoghurt
1 tl. mosterd
1 tl. citroensap of azijn
1 teen knoflook
2 augurken
1 kleine ui of sjalot
2 el. gehakte bladkruiden of tuinkers
olijfolie
gemalen peper en zout
En aan de slag!
-
Schil de knolselderij. Snijd in 4 plakken.
-
Kook de plakken ±10 min. in gezout water, ze moeten gaar zijn maar met een bite.
-
Haal de knolselderij steaks uit het water, dep droog en smeer ze in met een klein beetje olie.
-
Grill de knolselderij steaks dan in een goed hete en droge grillpan tot ze een mooi streepje aan beide kanten hebben.
-
Maak intussen de remoulade. Snipper de ui en augurk zo fijn mogelijk. Pers de knoflook uit. Meng dan de yoghurt, mayonaisse, mosterd, citroensap, kruiden, ui en augurk. Breng op smaak met peper en zout.
-
Leg de steaks op een bord en serveer met de remoulade saus.
Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!