Ingrediënten van Rechtstreex
2 aubergines
1 paprika
1 tomatobase
1 tuinkers, koriander of peterselie
2 aubergines
1 paprika
1 tomatobase
1 tuinkers, koriander of peterselie
Ingrediënten uit jouw keuken
1 ui
2 teentjes knoflook
1/2 tl. korianderpoeder
1 tl. komijnpoeder
1/2 tl. zoete paprikapoeder
2 el. (plantaardige) yoghurt
olijfolie
gemalen peper en zout
1 ui
2 teentjes knoflook
1/2 tl. korianderpoeder
1 tl. komijnpoeder
1/2 tl. zoete paprikapoeder
2 el. (plantaardige) yoghurt
olijfolie
gemalen peper en zout
En aan de slag!
-
Hak de ui en knoflook.
-
Snijd de aubergine en paprika in blokjes.
-
Verhit 3 el. olie. in een pan en fruit de ui. Doe dan de knoflook en specerijen erbij en bak 2 min. mee.
-
Voeg de groenten en tomatobase toe en breng tot het kookpunt. Doe dan de deksel op de pan, zet op laag vuur en laat 30 min. stoven. Roer af en toe even.
-
Breng op smaak met peper en zout.
-
Garneer met yoghurt tuinkers en/of kruiden.
-
Serveer met coucsous of geroosterd (plat) brood.
Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!