PRODUCT FILTER

Melanzane

Melanzane

Aantal personen
2 personen (voor 4 personen ingrediënten x2, voor 6 personen x3) 

Bereiden 15 minuten
Oven 30 minuten

Ingrediënten van Rechtstreex 
2 aubergines
1 potje tomatoblend 
1 zakje oude geraspte kaas 
1 bosje verse oregano 

Ingrediënten van jou
4 eetlepels olijfolie
1 teentje knoflook, in plakjes
2 eetlepels italiaanse kruiden
1 ui 
zout en peper

En aan de slag!  
• Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
• Meng de olijfolie met de italiaanse kruiden, knoflook, en peper en zout.
• Snijd aubergines in de lengte doormidden. Snijd het vruchtvlees van de aubergine eruit met een mesje en een lepel. Leg de aubergines in een ovenschaal. Vul de aubergine met de tomatoblend, de italiaanse kruiden en verse oregano. Voeg eventueel nog een gesneden uitje toe. Besprenkel de aubergine met olijfolie.  
• Zet de ovenschaal in het midden van de oven en bak in ongeveer 20 minuten gaar en bruin. Snijd ondertussen de verse oregano. 
• Haal de ovenschaal uit de oven en voeg de geraspte oude kaas en verse oregano toe. Zet nog voor 2 minuten in de oven. 
• Als de kaas gesmolten is kun je de ovenschaal uit de oven halen. Voeg nog wat verse oregano toe als garnering en maak met een beetje extra vierge olijfolie en peper en zout op smaak. 

Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!

Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
 
Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief