Aantal personen
2 personen
Bereiden 30 minuten
Ingrediënten van Rechtstreex
250 gr tomatobase (halve pot)
75 gr boerenkool
100 gr wortel
100 gr knolselderij
50 gr pasta van veggihap
Ingrediënten uit jouw keuken
1 teen knoflook
1 kleine ui
250 ml bouillon
verse basilicum of andere kruiden
zout en peper (liefst uit de molen)
optioneel: geraspte (oude) kaas
En aan de slag!
• Hak de ui en knoflook fijn.
• Snijd de overige groenten in kleine stukjes.
• Rits het blad van de boerenkool en snijd in dunne reepjes.
• Verhit een goede scheut olie in een pan en fruit de ui en knoflook een paar minuten. Voeg dan de tomaten, de wortel en knolselderij erbij en bak al roerend nog 2 min. Doe de tomatobase en de bouillon in de pan en laat 20 min. op zacht vuur pruttelen.
• Kook de laatste 8 min. de pasta en de boerenkool mee. Breng verder op smaak met peper en zout.
• Serveer met verse kruiden en eventueel wat geraspte (oude) kaas.
Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!