Benodigd kookpan, koekenpan
Ingrediënten van Rechtstreex
1 zakje palmkool
250 gr. pasta
50 gr. hazelnoten
Ingrediënten uit jouw keuken
1 kleine teen knoflook
50 gr. boter
olijfolie
gemalen peper en zout
En aan de slag!
-
Hak de hazelnoten grof en rooster ze een paar minuten in een droge koekenpan.
-
Hak de knoflook fijn. Rits de bladeren van de nerf en snijd de bladeren in stukjes.
-
Bak de kool 5 min. minuten in de olijfolie. Voeg op het laatst de knoflook toe en bak nog eens 5-8 min. tot de kool zacht is.
-
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
-
Doe de boter in een kleine steelpan, bak op laag vuur tot de boter geelbruin wordt. Schep het schuim er met een lepel vanaf. Laat niet de boter niet verbranden!
-
Haal de steelpan van het vuur en meng de hazelnoten erdoor.
-
Giet de pasta af en meng in de bakpan door de kool. Breng op smaak met peper en zout
-
Schep de borden op en verdeel de beurre noisette met hazelnnoten erover.
Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!