Ingrediënten Rechtstreex
140 gr. havermout
155 gr. meel
2 eieren
250 gr. yoghurt
2 appels, in stukjes gesneden
Ingrediënten uit jouw keuken
brownie bakvorm ± 22,5 x 22,5 cm
1,5 tl. bakpoeder
1,5 tl. bakingsoda
1 el. kaneel
1 tl. nootmuskaat
4 el. honing
snufje zout
En aan de slag!
- Verwarm de oven voor op 175 graden Celcius.
- Meng alle droge ingrediënten in een kom.
- Neem een andere komen klop de eieren los. Meng de rest van de natte ingrediënten erdoor en daarna de stukjes appel.
- Voeg alle ingrediënten samen en schep om. Bekleed het bakblik met bakpapier en stort het beslag erin. Zet in de oven en bak in 25-30 min. gaar.
- Laat de koek goed afkoelen voordat je 'm uit het bakblik haalt. Snijd in de gewenste stukken en bewaar in den luchtdichte bak.
- Serveer met wat gezoete yoghurt.
Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!