Benodigd bakplaat, bakpapier
Ingrediënten van Rechtstreex
1 zakje palmkool of 500 gr. boerenkool
Ingrediënten uit jouw keuken
3 el. olie
grof zeezout
En aan de slag!
-
Verwarm de oven op 150 graden.
-
Was de kool en laat uitlekken.
-
Rits het blad van de harde nerven af.
-
Snijd of scheur de bladeren in stukken en dep dan heel goed droog.
-
Meng de olie en grof zeezout er met je handen door en zodat alle stukjes goed bedekt zijn.
-
Verdeel de kool over de plaat, zorg dat ze elkaar niet overlappen.
-
Rooster 10 min. in de oven. Schep tussendoor even om. Is de kool nog te, geef het dan een paar minuten extra.
-
Eet zo uit het vuistje als snack of als bijgerecht bij de maaltijd.
Tip: Meng er wat sesamzaadjes door.
Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!