Ingrediënten van Rechtstreex
500 gr. pasta spinazie campanelle
600 gr. snijbiet
200-300 gr. geraspte kaas
500 gr. pasta spinazie campanelle
600 gr. snijbiet
200-300 gr. geraspte kaas
Ingrediënten uit jouw keuken
3 tenen knoflook
1 rode ui
75 gr. roomboter
2 el. milde olijfolie
gemalen peper en zout
3 tenen knoflook
1 rode ui
75 gr. roomboter
2 el. milde olijfolie
gemalen peper en zout
Aan de slag!
-
Snijd de ui in blokjes. Hak of pers de knoflook.
-
Snijd de snijbiet in kleine stukjes en was goed in ruim water. Laat uitlekken.
-
Kook de pasta in 4-6 minuten gaar. Houd er rekening mee dat de groentepasta sneller klaar is dan normale pasta. Giet de pasta af.
-
Snijd de snijbiet in kleine stukjes en was goed. Laat uitlekken.
-
Verwarm een scheutje olie in een stoofpan en fruit de ui en knoflook aan.
-
Voeg de roomboter, de snijbiet en peper en zout toe. Doe de deksel op de pan en laat 8 min. stoven. Voeg eventueel een scheutje water toe.
-
Roer de snijbiet door de pasta zodat de pasta de smaken van de snijbiet kan opnemen.
-
Verdeel de pasta over de borden en strooi de kaas erover.
Geniet van je lokale maaltijd. Eet smakelijk!