• NIEUW
  • Pasta spinazie

    Pasta spinazie

    Aantal personen
    2 personen 

    Bereiden 15 minuten

    Ingrediënten van Rechtstreex 
    250 gr. champignons
    250 gr. pasta spinazie campanelle
    200 gr. spinazie (maar postelein, raapstelen, nieuw zeelandse spinazie of andijvie kan ook) 
    50-75gr. geraspte kaas 
     
    Ingrediënten uit jouw keuken  
    2 tenen knoflook, geperst
    3 el. milde olijfolie
    gemalen peper en zout
     
    En aan de slag!  
    • Kook de pasta in 4-6 min gaar. De groentepasta is veel sneller klaar dan de normale pasta. Wil je 'al dente' houdt dan vier minuten aan. Giet de pasta af en voeg een beetje olijfolie toe.
    • Wrijf met je hand de aarde van de champions en snijd in kwarten. 
    • Verhit de olie in een pan en bak de champignons samen met de knoflook in ±8 min bruin. Voeg de gewassen bladgroenten toe en roerbak 2 min mee. Zet het vuur uit en voeg de pasta toe. Breng op smaak met peper en zout uit de molen.  
    • Doe de pasta op een bord en strooi de kaas erover. 
    Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!
     
    Pasta spinazie
    Vegetarisch
    11.77
    2p
    Familie Veeke
    Standdaarbuiten
    Witte champignons
    2.05
    bakje (250 gram)
    De Twee Hoeven
    Haastrecht
    Geraspte kaas - oud
    Verpakt in plastic
    4.50
    zakje (150 gram)
    Wholy Greens
    Den Haag
    Groentepasta - spinazie campanelle
    3.15
    doosje (250 gram)
    VERS DUURZAAM LOKAAL
     
    Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief