Aantal personen
2 personen
Bereiden 15 minuten
Ingrediënten van Rechtstreex
2 personen
Bereiden 15 minuten
Ingrediënten van Rechtstreex
250 gr. champignons
250 gr. pasta spinazie campanelle
200 gr. spinazie (maar postelein, raapstelen, nieuw zeelandse spinazie of andijvie kan ook)
50-75gr. geraspte kaas
250 gr. pasta spinazie campanelle
200 gr. spinazie (maar postelein, raapstelen, nieuw zeelandse spinazie of andijvie kan ook)
50-75gr. geraspte kaas
Ingrediënten uit jouw keuken
2 tenen knoflook, geperst
3 el. milde olijfolie
gemalen peper en zout
2 tenen knoflook, geperst
3 el. milde olijfolie
gemalen peper en zout
En aan de slag!
- Kook de pasta in 4-6 min gaar. De groentepasta is veel sneller klaar dan de normale pasta. Wil je 'al dente' houdt dan vier minuten aan. Giet de pasta af en voeg een beetje olijfolie toe.
- Wrijf met je hand de aarde van de champions en snijd in kwarten.
- Verhit de olie in een pan en bak de champignons samen met de knoflook in ±8 min bruin. Voeg de gewassen bladgroenten toe en roerbak 2 min mee. Zet het vuur uit en voeg de pasta toe. Breng op smaak met peper en zout uit de molen.
- Doe de pasta op een bord en strooi de kaas erover.
Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!