• EETALAGE
  • Groenten en kruiden
  • Boxen, pakketten en kant & klaar
  • Fruit
  • Boter, kaas en eieren
  • Zuivel
  • Vega, vlees en vis
  • Brood en banket
  • Meel, bonen en pasta
  • Zoet en hartig beleg
  • Koffie, thee, sap en drank
  • Sauzen en smaakmakers
  • Lekkers en snacks
  • Cadeaus en overige
  • PRODUCT FILTER

    Pastasalade met gegrilde paprika

    Pastasalade met gegrilde paprika

    Paprika van de grill is extra zoet en maakt deze salade nog smaakvoller.

    Aantal personen
    4 personen 

    Bereiden 
    20 min. voorbereiden + 20 min. oventijd

    Ingrediënten Rechtstreex 
    200 gr. pasta
    250 gr. cherrytomaat
    3 paprika's
    1 tomenade olijf
    100 gr. rucola, gewassen

    Ingrediënten uit jouw keuken
    1 teen knoflook, geperst
    1 el. olijfolie
    2 el. rode wijnazijn
    gemalen peper en zout

    En aan de slag!  
    • Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius.
    • Halveer de paprika's en haal de zaden eruit. Leg ze met de platte kant op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in ±20 min. 
    • Kook intussen de pasta in gezout water in 4 min. gaar. Spoel goed koud af en laat uitlekken. 
    • Snijd de tomaatjes doormidden.
    • Hak de rucola grof.
    • Maak de dressing. Meng de tomenade met de olijfolie, azijn en de knoflook.
    • Haal de paprika uit de oven en snijd in stukken. Leg op een plat bord en zet 7 min. in de koeling.
    • Meng dan alle ingrediënten met de dressing en breng eventueel verder op smaak met peper en zout. Verdeel over de borden. 

    Geniet van je lokale maaltijd, eet smakelijk!

    Rechtstreex Rotterdam
    Rotterdam

    Pastasalade met gegrilde paprika

    € 13.18
    2p
    Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
     
    Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief