Ingrediënten van Rechtstreex
500 gr. zoete aardappel, geschild en gesneden in grove stukken
500 gr. pastinaak, geschild en gesneden in grove stukken
100 gr. saladekaas
bakje tuinkers
500 gr. pastinaak, geschild en gesneden in grove stukken
100 gr. saladekaas
bakje tuinkers
Ingrediënten uit jouw keuken
klont boter
gemalen peper en zout
En aan de slag!
- Doe de pastinaak en de zoete aardappel in 1 pan met gezouten water en kook in 15 min. gaar.
- Giet af, voeg de boter toe en stamp tot een grove stoemp. Breng op smaak met peper en zout.
- Verdeel de stamppot over 2 borden, verkruimel de kaas erover. Knip de tuinkers los en bestrooi de gerechten er ruim mee.
Tip: ook lekker is om de kaas even warm te laten worden in de stoemp, dan wordt ie lekker smeuïg.
Geniet van je lokale maaltijd. Eet smakelijk!