• EETALAGE
  • Boxen, pakketten en kant & klaar
  • Groenten en kruiden
  • Fruit
  • Boter, kaas en eieren
  • Lekkers en snacks
  • Zuivel
  • Sauzen en smaakmakers
  • Vega, vlees en vis
  • Meel, bonen en pasta
  • Koffie, thee, sap en drank
  • Brood en banket
  • Zoet en hartig beleg
  • Cadeaus en overige
  • PRODUCT FILTER

    Pastinaak zoete aardappel stoemp

    Pastinaak en zoete aardappel stoemp

    Deze Vlaamse stamppot is licht verteerbaar door het gebruik van zoete aardappel in plaats van aardappel.

    Aantal personen
    2 personen 

    Bereiden 
    25 minuten

    Ingrediënten van Rechtstreex 
    500 gr. zoete aardappel, geschild en gesneden in grove stukken
    500 gr. pastinaak, geschild en gesneden in grove stukken
    100 gr. saladekaas
    bakje tuinkers

    Ingrediënten uit jouw keuken
    klont boter 
    gemalen peper en zout

    En aan de slag!  
    • Doe de pastinaak en de zoete aardappel in 1 pan met gezouten water en kook in 15 min. gaar. 
    • Giet af, voeg de boter toe en stamp tot een grove stoemp. Breng op smaak met peper en zout.
    • Verdeel de stamppot over 2 borden, verkruimel de kaas erover. Knip de tuinkers los en bestrooi de gerechten er ruim mee.

    Geniet van je lokale maaltijd. Eet smakelijk!

    Tip: ook lekker is om de kaas even warm te laten worden in de stoemp, dan wordt ie lekker smeuïg.

    Rechtstreex Rotterdam
    Rotterdam

    Pastinaak zoete aardappel stoemp

    € 11.62
    2p
    Hans Rozendaal
    Strijen

    Pastinaak

    Biologisch EKO
    € 1.98
    500 gram
    Vers Seizoensgebonden Lokaal Eerlijke prijs
     
    Blijf op de hoogte! Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief